Nihat Kahveci'den şampiyonluk iddiası! Galatasaray ve Fenerbahçe...

Güncelleme Tarihi:

Nihat Kahveciden şampiyonluk iddiası Galatasaray ve Fenerbahçe...
Oluşturulma Tarihi: Nisan 16, 2024 19:05

Futbol yorumcusu Nihat Kahveci, Galatasaray'ın Alanyaspor'u 4-0 mağlup ettiği maçı yorumlarken şampiyonluk yarışıyla ilgili de dikkat çeken bir iddia ortaya attı.

Haberin Devamı

Eski futbolcu Nihat Kahveci, Süper Lig'in 32. haftasında Alanyaspor'u 4-0 mağlup eden Galatasaray'ın performansını değerlendirdi ve şampiyonluk iddiasında bulundu.

Barış Alper Yılmaz'ın fiziksel gelişimine dikkat çeken Kahveci, "Sanki U14'e karşı oynuyor bazı maçlarda ya da 1 aydır idman yapmayan oyunculara karşı oynar gibi, atletik performansı çok yüksek. Bugünkü 2 golüyle Okan Buruk'a 'beni solda oynat' mesajı verdi. Bence o 2 gol Barış Alper'in bir sonraki maçta solda oynamasına sebep olur." dedi.

Danimarkalı savunmacı Nelsson'un iyi bir maç çıkardığını söyleyen Kahveci, "Davinson daha iyi topçu ama ihtiyaç duyulduğunda görevini yapar Nelsson. Bugün yine görevini yaptı." diye konuştu.

Hakim Ziyech'in golü hakkında konuşan Nihat Kahveci, "Hakim'in şutunda bir kamera açısı var topun gidişatı 710 derece. O top çıkmaz." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Abdülkerim Bardakcı'nın Efecan ile giriştiği pozisyonunun penaltı olmadığını kaydeden Kahveci, "Abdülkerim aynı Mert Müldür gibi risk aldı ama penaltının P'si yok arkadaşlar. Efecan rahat geçerken geçtikten sonra ayağını yere basıyor, düşüyor. Penaltı değil o pozisyon" dedi.

Şampiyonluk yarışına da değinen Nihat Kahveci, "Galatasaray bugün (dün) maçı aldı, şampiyon olur demem. Arkadaşlar şampiyonluk maçı kim birbirini yenerse o gün olacak. 3 ay önceden söyledim. Galatasaray-Fenerbahçe maçını kazanan şampiyon olur. 3 aydır söylüyorum ama gidişat da o" ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!