Lincoln Henrique: "Kendimi ayrıcalıklı hissediyorum"

Güncelleme Tarihi:

Lincoln Henrique: Kendimi ayrıcalıklı hissediyorum
Oluşturulma Tarihi: Kasım 02, 2022 23:19

Fenerbahçeli futbolcu Lincoln Henrique, UEFA Avrupa Ligi'nde oynayacakları Dinamo Kiev maçı öncesi basın toplantısında konuştu.

Haberin Devamı

Karşılaşma öncesi düzenlenen basın toplantısında sarı-lacivertli ekibin teknik direktörü Jorge Jesus ve futbolculardan Lincoln Henrique açıklamalarda bulundu.

HENRIQUE: KENDİMİ AYRICALIKLI HİSSEDİYORUM

Yarın zor bir maç oynayacaklarını ama sahaya galibiyet için çıkacaklarını aktaran Lincoln, çok yönlü bir oyuncu olduğunu belirterek, "Bence görevlerimi anlama anlamında da saha içerisinde akıllı bir oyuncuyum. Bugün futbolda birden fazla görevi yerine getirmeniz gerekiyor. Ben de bu yüzden kendimi ayrıcalıklı hissediyorum. Pozisyon fark etmeksizin sahada her zaman elimden gelenin en iyisini yapıyorum. Benim amacım takımımın hedeflerine ulaşması ve bunun için de her zaman elimden gelenin en iyisini yapıyorum. Tabii ki hocanızın da güvenini hissederek oynarsanız bu sizin için daha da fazla anlamlı oluyor” diye konuştu.

Haberin Devamı

"HER MAÇA KAZANMA AMACIYLA ÇIKIYORUZ"

Yarın akşam kazanmak için ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarının altını çizen tecrübeli oyuncu, “Beklentilerim her zaman yüksek. Avrupa Ligi arenasında oynayabildiğim için kendimi ayrıcalıklı hissediyorum. Az önce de belirtmiş olduğumuz gibi çok çalıştık ve çok çalışmaya da devam ediyoruz. Biz, Fenerbahçe’yiz. Rakibimiz kim olursa olsun tabii ki saygı duyuyoruz ama rakip fark etmeksizin oynadığımız her maça kazanmak amacıyla çıkıyoruz. Maç 90 dakika maç içerisinde her şey mümkün, her şey yapılabilir. Ama biz oynadığımız her maça kazanmak için ve elimizden gelenin en iyisini yapmak için çıkıyoruz” ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!