Kaleci Casillas futbol dünyasına 90’dan gol attı

Güncelleme Tarihi:

Kaleci Casillas futbol dünyasına 90’dan gol attı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 11, 2022 07:00

Real Madrid efsanesinin büyük yankı yaratan ‘Ben eşcinselim’ tweetini, magazin basınına tepki için attığı ortaya çıktı. Adının sık sık başka kadınlarla anılmasına tepki gösteren Casillas, bu tür dedikoduları önlemek için “Eşcinselim” açıklaması yaptı. Casillas, tepkiler üzerine hesabının hacklendiğini duyurdu. Onun olay yaratan tweetine “Hikayemizi anlatma zamanı geldi” diye yanıt veren Puyol da özür diledi.

Haberin Devamı

Real Madrid ve İspanya Milli Takımı’nın efsane kalecilerinden İker Casillas’ın geçtiğimiz günlerde Twitter’dan yaptığı ‘Ben bir eşcinselim’ şeklindeki paylaşım futbol gündemine bomba gibi düştü. Elbette tüm hikaye bununla sınırlı kalmadı. Real Madrid’in ezeli rakibi Barcelona’nın eski kaptanlarından Carles Puyol’un, Casillas’ın açıklamasına cevaben yazdığı “Hikayemizi anlatmanın zamanı geldi İker” tweeti konuyla ilgili tartışmaları daha da artırdı. Peki tüm bu olayların sebebi neydi?

İŞLERİ DAHA DA KARIŞTIRDI

Casillas’a göre söz konusu tweet tamamen bir ironiden ibaretti. Magazin basını tarafından adının sürekli birileriyle anılmasına kızan Casillas, son olarak Barcelona Kaptanı Pique’nin eski eşi Shakira ile yazılınca tepki olarak böyle bir yol seçti. Ancak bu yöntem işleri daha da karıştırdı. Casillas, deyim yerindeyse ‘kaş yapayım derken göz çıkardı.’

Haberin Devamı

Aldığı tepkiler ve Twitter’daki takipçi sayısının bir anda 2.7 milyon azalıp, 12.3 milyondan 9.6 milyona inmesi üzerine bir açıklama yapan İker Casillas, Twitter hesabının hacklendiğini belirtip takipçilerinden özür diledi.

Birkaç saat sonra bir özür de Puyol’dan geldi. “Bir hata yaptım. Kötü niyeti olmayan ve tamamen yerinde olmayan beceriksiz bir şaka için özür dilerim” dedi Barcelona efsanesi...

TÜKENMiŞLiK SENDROMU YAŞIYOR

Sara Carbanero’dan ayrıldıktan sonra adı sürekli farklı isimlerle anılan İker Casillas bu iddiaları reddetse de magazin gündeminden hiç düşmüyor. Shakira ve Maria Jose Camacho ile beraberlikler yaşadığı iddia edilen Casillas’ı son dönemde daha popüler hale getiren kişi Melyssa Pinto oldu. Özellikle birbirlerini sosyal medya üzerinden takip etmeye başlamaları, ikilinin gizli aşk yaşadığı dedikodularını da beraberinde getirdi.

‘ARTIK HAYAL DAHi KURAMIYORUM’

Son dönemde İnstagram hesabından yaptığı paylaşımlarla da dikkat çeken Casillas, elinde süpürgeyle olan fotoğrafıyla uzun süre konuşulmuştu. Sonrasında hayattan keyif alamadığını ve sevdiği her şeyin kendisini terk ettiğini söyleyen Casillas, tükenmişlik sendromu yaşadığını şu sözlerle dile getirmişti;

Haberin Devamı

“Uyku düzenim yok. İyiymiş gibi gözükmeye çalışıyorum. Hayattan keyif alamıyorum. Artık hayal dahi kuramıyorum. Real Madrid’den ayrıldım. Porto’da kalp krizi geçirdim. Deli gibi sevdiğim eşimden ayrıldım. Futbolu bıraktım. Sevdiğim her şey beni terketti.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!