İrfan Can Eğribayat, 1.2 milyon Euro’ya bonservisiyle Fenerbahçe'de

Güncelleme Tarihi:

İrfan Can Eğribayat, 1.2 milyon Euro’ya bonservisiyle Fenerbahçede
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 13, 2023 07:00

Fenerbahçe, Göztepe’den kiraladığı 24 yaşındaki file bekçisinin bonservisini aldı. Sarı lacivertliler sezon başında Göztepe’den kiralık olarak kadrosuna kattığı İrfan Can Eğribayat’ın sözleşmesindeki opsiyon maddesini kullandı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe, sezon başında Göztepe’den kiraladığı İrfan Can Eğribayat’ın bonservisini aldı. Sarı lacivertliler, Altay Bayındır’ın sakatlanmasının ardından kaleye geçen İrfan Can’ın satın alma opsiyonunu kullanırken, 500 bin Euro’ya kiralanan 24 yaşındaki eldiven için Göztepe’ye 1 milyon 200 bin Euro bonservis bedeli ödenecek. Böylece, İzmir ekibinin İrfan Can’ın bu transferinden kasasına toplam 1 milyon 700 bin Euro girmiş olacak.

8 MAÇTA 9 GOL YEDi 

Göztepe’ye 2020-21 sezonun başında Adanaspor’dan gelen İrfan Can istikrarlı bir performans gösterirken geçen sezon taraftarla tartışınca sarı kırmızılı yönetim tarafından süresiz kadro dışı bırakılmış, bu sezon başında da Fenerbahçe’ye gönderilmişti.

İrfan Can Eğribayat, bu sezon sarı lacivertli forması ile Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası’nda 8 maçta görev yaptı.

Haberin Devamı

İrfan Can, Spor Toto Süper Lig’de 5 karşılaşmada sahaya çıkarken, kalesinde 7 gol gördü. Fenerbahçeli file bekçisi Ziraat Türkiye Kupası’nda ise 3 kez kaleyi korudu, 2 gol yedi, 1 maçta da kalesini gole kapadı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!