'İlk izlediğimde değinmiştim, star ışığı var!' Uğur Meleke'den Beşiktaş - Kasımpaşa maçı sonrası dikkat çeken yorum!

Güncelleme Tarihi:

İlk izlediğimde değinmiştim, star ışığı var Uğur Melekeden Beşiktaş - Kasımpaşa maçı sonrası dikkat çeken yorum
Oluşturulma Tarihi: Ocak 06, 2024 09:36

Trendyol Süper Lig'in 19. haftasında Kasımpaşa'yı konuk eden Beşiktaş, sahadan 3-1'lik yenilgiyle ayrılmış ve kendi evindeki kötü gidişatı durduramamıştı. Zirve yarışından fazlasıyla uzak kalan siyah - beyazlılarda taraftarlar da takımlarına tepki göstermişti. Hürriyet yazarı Uğur Meleke, Beşiktaş'taki son durumu kaleme aldı.

Haberin Devamı

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 19. haftasında Kasımpaşa ile kozlarını paylaştı. Tüpraş Stadyumu'nda oynanan ve büyük bir mücadeleye sahne olan maçta kazanan taraf, 3-1'lik skorla Kasımpaşa oldu. Beşiktaş ise kendi sahasında üst üste 3. kez yenildi.

İlk izlediğimde değinmiştim, star ışığı var Uğur Melekeden Beşiktaş - Kasımpaşa maçı sonrası dikkat çeken yorum

Hürriyet yazarı Uğur Meleke, Beşiktaş'taki son durumu ve siyah - beyazlı takımın yeni teknik direktörü olması beklenen Giovanni van Bronckhorst'a dair dikkat çeken bir yazıyı köşesinde kaleme aldı.

İşte Meleke'nin yazısı:

Beşiktaş bir dönüşüm sezonunda. Siyah beyazlıların şu anda göreve getireceği teknik adamın, sadece saha içi kararlarıyla değil, kadro revizyonunda da kulübe yardımcı olması gerekecek. Van Bronckhorst belki bir taktik deha kabul edilmiyor ama spor dünyasında saygı gören, Begiristain-Guardiola-Wenger dahil olmak üzere futbolun kanaat önderleriyle iyi ilişkileri olan bir isim.

Haberin Devamı

HOLLANDA MiLLi TAKIMI’NA ADAY

Hollanda medyası, efsane sol kanat oyuncusu ve ekibini, Koeman sonrası milli takım görevi için adaylar arasında sayıyor. Feyenoord’u 18 yıl sonra şampiyon yaparken Kuyt-Berghuis-Elia gibi isimlerle iyi ilişkiler kurduğunu ve onlardan iyi verim aldığını söylüyorlar. Rangers’la da Avrupa Ligi finaline giderken Dortmund ve Leipzig gibi kendilerinden daha güçlü rakipleri eliyorlar. Genel kanı, Van Bronckhorst’un İskoçya’daki başarısız ikinci sezonunda yardımcısı Van Gastel’in eksikliğini hissettiği yönünde. Şimdi Van Gastel’li, Makaay’lı ve bence Serdar Topraktepe’nin de içinde olduğu daha güçlü bir teknik ekip kurabilir Beşiktaş. Ve önündeki iki transfer döneminde Afrikalı değil, Avrupalı sayısını artırabilir kadroda. Şüphesiz ki bir yandan da bereketli özkaynaklarından faydalanarak.

Dünkü Beşiktaş-Kasımpaşa maçının bence en flaş başlığı, pırıl pırıl dört gencin, 2004’lü sol bek Emrecan, 2005’li forvet Semih ve 2006’lı stoperler Yasin’le Taylan’ın ilk 11’de başlamalarıydı. Yaşları toplamı Mert Günok kadar olan Kasımpaşa stoper ikilisi Yasin-Taylan’a gönülden tebrikler.

Haberin Devamı

SEMiH’TE STAR IŞIĞI VAR

İlk izlediğimde değinmiştim, star ışığı var Uğur Melekeden Beşiktaş - Kasımpaşa maçı sonrası dikkat çeken yorum

Semih Kılıçsoy’u ilk izlediğimde de değinmiştim, bu çocukta star ışığı var. Dün sol açık başladı, sağa geçti gol attı, 60’tan sonra Topraktepe 4-4-2’ye dönünde ikinci santrfor rolünde oynadı. Türk futboluna uzun yıllar hizmet edecek çok umut veren bir genç sporcu Semih. Beşiktaş’ta dünün tek pozitif detayıydı Semih’in performansı. Beşiktaş’ta Semih dışında altı çizilebilecek bir başka detay da geçen hafta Hatay önünde 8 numara rolünde çok etkili olan Amir’in dün ön libero pozisyonuna dönünce sönmesi. Amir’in rakip kaleye daha yakın oynaması gerektiği ortada bence.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!