Göztepe, Alanyaspor'la yakın temasta! Ümit Akdağ ısrarı...

Güncelleme Tarihi:

Göztepe, Alanyasporla yakın temasta Ümit Akdağ ısrarı...
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 25, 2024 12:35

Süper Lig’in yeni ekiplerinden Göztepe, sezon başında Alanyaspor’dan kiralık olarak kadrosuna dahil ettiği savunma oyuncusu Ümit Akdağ’ın bonservisini almak için çalışmalarını hızlandırdı.

Haberin Devamı

Bu sezon Göz-Göz’de sergilediği performansla Romanya U21 Milli takımına seçilmeyi başaran ve istikrarlı bir görüntü ortaya koyan 20 yaşındaki futbolcu için iki taraf görüşmelere başladı.

Alanyaspor’un gelecek vaat eden futbolcusunu bırakmaya niyetli olmadığı ancak Ümit’in kariyerine Göztepe’de devam etmek istediği belirtildi.

Esas bölgesi stoper olmasına rağmen kaptan İsmail Köybaşı’nın sakatlığı nedeniyle son haftalarda sol bekte de görev yapan genç oyuncu konusunda Teknik Direktör Stanimir Stoilov’un da ’mutlaka kalmalı’ raporunu sunduğu vurgulandı.

Göztepe, Alanyasporla yakın temasta Ümit Akdağ ısrarı...

Alanyaspor cephesinin ise şimdilik bonservis satışına sıcak bakmadığı, ilerleyen günler de kurmayların tekrar masaya oturacakları bildirildi.

Haberin Devamı

Göztepe formasını 25 lig maçında terleten Ümit Akdağ 1706 dakika sahada kaldı. Oyuncu, 3 kez da ağları sarsıp hücuma katkı verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!