Galatasaray’ın 3 yıldızı Icardi, Mertens ve Ziyech son düzlükte coştu

Güncelleme Tarihi:

Galatasaray’ın 3 yıldızı Icardi, Mertens ve Ziyech son düzlükte coştu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 06, 2024 07:00

Galatasaray’ın 3 yıldızı Icardi, Mertens ve Ziyech son 7 haftada 17 gol attı. Sivasspor maçında 3’ü de duble yapan sarı kırmızılı futbolculardan İcardi son 7 haftada 9 golün yanı sıra 2 de asist yaptı. Son bölümde 4’er golü bulunan Mertens’in 8, Ziyech’in ise 2 asisti bulunuyor.

Haberin Devamı

Haftalardır kaybetmeyen Galatasaray’da son dönemde 3 futbolcu gol ve asistleriyle bir adım öne çıktı. Dünkü Sivasspor maçında 6 golü aralarında ikişer ikişer bölüşen Mauro İcardi, Dries Mertens ve Hakim Ziyech son 7 haftalık dönemde atılan 28 golün 17’sini kaydetti. 

29 GOLE ETKİ

Bu sezon Süper Lig’in de en golcü oyuncusu olan Mauro İcardi, üst üste son 7 maçı da boş geçmeyerek 9 kez fileleri havalandırdı ve 2 de asist yaptı. Bu sezonki gol sayısını 23’e, asist sayısını da 8’e çıkaran Arjantinli futbolcu geçen sezonki 22 gol 7 asistlik performansını şimdiden geride bıraktı.

7 haftalık süreçte 4 golü bulunan Mertens, bu karşılaşmalarda 8 de asist yapıp, 12 gole direkt katkı verdi.

Hakim Ziyech de son 6 maçın 5’inde skor katkısı yaptı. Sadece Hatay maçını boş geçen Faslı futbolcu 4 golünün yanında 2 de asiste imza attı.

Haberin Devamı

Galatasaray’ın 3 yıldızı Icardi, Mertens ve Ziyech son düzlükte coştu

ICARDI'DEN İKİ GOL! KARİYERİNİN EN İYİ SERİSİ

Arjantinli futbolcu Mauro Icardi, 2 gol kaydetti. Maçın 59. dakikasında Dries Mertens'in sağ kanattan ortasında ceza sahası içine hareketlenen Icardi, kale önünde yaptığı tek vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi ve skoru 3-1 yaptı. Müsabakanın 85. dakikasında yine sahneye çıkan Arjantinli futbolcu, Kerem Aktürkoğlu’nun sağ kanattan kullandığı serbest vuruşta penaltı noktası yakından yaptığı vuruşta top ağlara gitti ve skor 6-1 oldu.

31 yaşındaki futbolcu bu golle birlikte Süper Lig’deki gol sayısını 23’e çıkardı. Arjantinli futbolcu ayrıca ligde son 7 maçta 9. golünü attı.

Çıktığı son yedi Süper Lig maçında da gol katkısı sağlayan Mauro Icardi (9 gol & 2 asist), kariyerinin en uzun serisini yakaladı.

Icardi'nin attığı bir gol de, Arda Kardeşler'in faul düdüğüne takıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!