Galatasaray'da yeni karar! Okan Buruk, Paredes sonrası bileti kesti

Güncelleme Tarihi:

Galatasarayda yeni karar Okan Buruk, Paredes sonrası bileti kesti
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 01, 2023 12:39

Son şampiyon Galatasaray'da transfer hareketliliği yaşanıyor. Okan Buruk yönetiminde transferde adımlarını atan yönetim, geçtiğimiz sezonda olduğu gibi yine yıldız transferler yaparak adından söz ettirmek istiyor. Teknik Direktör Okan Buruk, Leandro Paredes transferinin gerçekleşmesi halinde takımdaki yıldız oyuncunun satılmasına izin verdi.

Haberin Devamı

Spor Toto Süper Lig'in şampiyonu Galatasaray, yeni sezon için antrenmanlarına başladı. Şampiyonlar Ligi'ne katılmak için 2. ön elemede mücadele verecek olan Sarı-Kırmızılı takımda bir yandan da transfer hareketliliği yaşanıyor.

Okan Buruk yönetiminde transfer adımlarını atan Cimbom'da takımdaki yıldızlara teklif gelirken, gözler bir yandan Icardi'de ve yeni yapılacak transferlere çevrildi.

SATIŞTA AĞIRDAN ALIYOR

G.Saray'da tek hedef Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmak… Aslan, transfer hamlelerine başlarken oyuncu satışı konusunda ise ağır hareket ediliyor.

Bu sezon gösterdikleri performanslarla dev kulüplerin dikkatlerini çeken Victor Nelsson, Sacha Boey ve Nicolo Zaniolo için teklifler gelirken yönetim de Okan Buruk'un direktifleri ile işi ağırdan alıyor.

Haberin Devamı

Zalgiris Vilnius-Struga eşleşmesinin galibi ile 1. tura yükselmek için oynayacak olan Cimbom, üç oyuncusunu da bu maçlarda kullanıp hem turu geçmenin hem de değerlerini artırmanın peşinde.

Bu isimlere gelen teklifleri 'tok satıcı' olarak daha da yükseltmek isteyen yönetim, 2. turu geçtikten sonra yeniden değerlendirme yapacak.

'LEANDRO PAREDES'TE MUTLU SON YAKIN'

Torreira'nın yanına Leandro Paredes'i eklemek isteyen G.Saray, İtalyan basınına göre bu transfer için tüm engelleri aştı. DAZN İtalia'nın haberine göre; G.Saray, oyuncu için 3 milyon 800 bin Euro bonservis ödeyecek. Bonservisi PSG'de olan ve geçen sezon Juventus'ta kiralık oynayan 29 yaşındaki orta sahaya sarı-kırmızılıların ne kadar maaş vereceği ise haberde belirtilmedi.

SERGIO OLIVEIRA YERİNE

Sabah'ın haberine göre; Okan Buruk'un, geçtiğimiz sezon takıma katılan tecrübeli oyuncu Sergio Oliveira yerine Leandro Paredes'i kullanmak istediği ve Portekizli oyuncunun da satışı için yeşil ışık yaktığı öğrenildi.

2017'den bu yana milli takımda olan Arjantinli, Katar 2022'de şampiyonluğu getiren penaltı gollerinden birinin sahibiydi. Yıldız oyuncunun PSG ile 3 lig şampiyonluğu bulunuyor.

Paredes, PSG'de %50 vergi kesintisi sonrasında 4.5 milyon Euro alıyor. Geçen sezon Juventus'ta kiralık olan oyuncu, 25 lig maçında 1 gol buldu.

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!