Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk: 'Transferi içeriden yapacağız'

Güncelleme Tarihi:

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk: Transferi içeriden yapacağız
Oluşturulma Tarihi: Aralık 02, 2022 07:00

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, devre arasında yapılacak takviyeler için planını açıkladı.

Haberin Devamı

G.Saray Teknik Direktörü Okan Buruk devre arasında transfer yapacakmış gibi hazırlık yaptıklarını ancak önceliklerinin oyuncu almak olmadığını söyledi. Dünkü idman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Buruk şu ifadeleri kullandı: “Transfer hazırlığı yapılıyor. Önümüze ne çıkacak bilmiyoruz. İlk transferimiz kendi içimizdeki oyuncular. Bu hazırlık kampı ve maçlar belki tam olarak kendi potansiyelini çıkaramamış birçok oyuncuya yardımcı olacak.

Önce performansa bakacağız

Geniş kadro içerisinde az şans verdiğimiz, akademiden gelen genç oyuncularımız var. Kampta oynayacak oyuncularla transfer yapmak ilk hedefimiz. Transfer öncesi oynayacağımız hazırlık, lig ve kupa maçları ortaya daha net bir şeyler çıkaracak. Şu anda transferden çok bu süreçte iyi hazırlanmayı, elimizdeki oyuncuları doğru şekilde kullanmayı düşünüyorum. Ondan sonra transferde daha net kararlar vereceğiz. Kadro genişliğimizden dolayı transferi çok düşünmüyoruz.

Haberin Devamı

En büyük korkum sakatlıklar

Tek korkum milli takıma giden oyuncular. Kerem, ümit milliler, Yusuf... Sakatlık yaşamamaları önemli. Maalesef 1-2 sakatlık oldu. Oliveira’nın bilek dönmesi oldu. Icardi topuk pası verirken arka adalesinde zorlanma oldu. Rashica’nın Boey ile maçta çarpışmasından kalan bir ağrısı vardı. Emre’nin, Ross’un ve Hamza’nın sakatlığı vardı. En büyük korkumuz sakatlıklardı. Bugün maalesef bunu yaşıyoruz ama lig başladıktan sonra, milli oyuncular katıldıktan sonra maçlara en iyi şekilde hazırlanacağız.

İnşallah şampiyon oluruz

Görevimizin bilincindeyiz. Galatasaray’ın şampiyonluk yolundaki en iddialı takımlardan biri olduğunu tekrar hatırlatmak istiyorum. Sezon başı hiç transfer yapmadığımız dönemde hedefimizin şampiyonluk olduğunu söyledik. Geçen sene ligi 13. sırada bitirmiş bir takımın üzerinde etkiler net bir şekilde vardı; ama bu sene yeni oyuncularımızla, yeni kadromuzla birlikte şampiyonluk yolunda en iyisini yapacağız. İnşallah sezonun sonu şampiyonluk olur.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!