Galatasaray, Samsunspor önünde 3 puan arıyor!

Güncelleme Tarihi:

Galatasaray, Samsunspor önünde 3 puan arıyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 16, 2023 07:00

Trendyol Süper Lig'de 5. hafta bugün 4 maçla başlıyor.

Haberin Devamı

Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 5. haftasında bugün Yılport Samsunspor’u konuk edecek. RAMS Park’ta saat 20.00’de başlayacak karşılaşmayı hakem Cihan Aydın yönetecek. Ligde oynadığı 3 karşılaşmada 2 galibiyet, 1 beraberlikle 7 puan toplayan sarı kırmızılılarda sakat ya da cezalı futbolcu bulunmuyor.

DAVINSON SANCHEZ YOK

Tam olarak hazır olmayan Zaha, Ndombele, Ziyech’in kısa sürelerle oynamaları beklenirken, Kolombiya Milli Takımı’ndan yeni dönen ve takımla çalışmalara başlamayan Davinson Sanchez forma giyemeyecek. 11 yıl aradan sonra döndüğü Süper Lig’deki ilk 3 maçında 1 galibiyet, 2 yenilgi alan Samsunspor’da, sakatlıkları bulunan Taylan Antalyalı ve Ntcham oynamayacak.

Galatasaray, Samsunspor önünde 3 puan arıyor

Haberin Devamı

ADANA DEMİR, PENDİKSPOR'U AĞIRLIYOR

Süper Lig’in iddialı ekiplerinden Yukatel Adana Demirspor, bugün saat 20.00’de Pendikspor’u konuk edecek. Karşılaşmanın hakemi Mert Güzenge. Ligde bugün saat 17.00 de iki müsabaka daha oynanacak... Tümosan Konyaspor, hakem Bahattin Şimşek’in düdük çalacağı karşılaşmada Çaykur Rizespor’u ağırlayacak. Mondihome Kayserispor da sahasında Gaziantep FK ile karşılaşacak. Bu maçın hakemi Ümit Öztürk.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!