Galatasaray - Bayern Münih maçı sonrasında Alman basını ne dedi? İlk yarı için 'inanılmaz' yorumu...

Güncelleme Tarihi:

Galatasaray - Bayern Münih maçı sonrasında Alman basını ne dedi İlk yarı için inanılmaz yorumu...
Oluşturulma Tarihi: Ekim 25, 2023 07:00

Alman medyası, Bayern Münih’in galibiyetinde İngiliz santrforu başrole çıkardı. Kicker, “Acımasız Bayern, Galatasaray’ın nefesini tüketti” başlığını atarken, Die Welt, “İstanbul’un kazanında buz gibi bir Bayern! 50 bir taraftarın cesaretlendirdiği Galatasaray, Bavyeralılara inanılmaz bir baskı yaptı. Ancak ikinci bölümde daha soğukkanlı duran Bayern Münih aradığı golleri bulup kazandı” dedi.

Haberin Devamı

Alman medyasının internet siteleri, Galatasaray-Bayern Münih maçını canlı olarak okuyucularına aktarırken çarpıcı yorumlar yaptılar:

BiLD: 132 desibel! Sonra Bavyera’nın süper forvet oyuncusuyla tanışın! Kane mega ıslık konserini bitirdi. Bavyeralılar için sonuç özellikle ikinci yarıda tahmin edilebilirdi. Galatasaray’ın baskısı son bölümde işe yaramadı. Bayern oyuncularının her aksiyonda çok fazla zamanı ve alanı vardı. Sonuç olarak kazanan Bayern oldu.

Galatasaray - Bayern Münih maçı sonrasında Alman basını ne dedi İlk yarı için inanılmaz yorumu...

GALATASARAY İNANILMAZ BİR BASKI YAPTI

· KiCKER: Acımasız Bayern, Galatasaray’ın nefesini tüketti. İlk yarıdaki kötü oyuna rağmen ikinci bölüme daha iyi başlayan Bayern Musiala’nın yetenekleriyle sonuca gitti. Galatasaray’ın bir golden fazlasını atabileceği kötü bir ilk yarıya rağmen, FC Bayern İstanbul’da da kazandı.

Haberin Devamı

· DiE WELT: İstanbul’un kazanında buz gibi bir Bayern. 50 bin taraftarın cesaretlendirdiği G.Saray, Bavyeralılara inanılmaz baskı yaptı. İkinci bölümde daha soğukkanlı duran Münih aradığı golleri buldu ve ev sahibinin güçlü futbolundan geriye hiçbir şey kalmadı. 

BAKMADAN GEÇME!