Fenerbahçe'nin yeni transferi Osayi-Samuel takıma hemen katılmak istiyor!

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Ocak 17, 2021 09:56

İngiltere Championship'te mücadele eden Queens Park Rangers'ta forma giyen Bright Osayi-Samuel'in transferi, önceki gün Fenerbahçe'nin resmi internet sitesinden duyurulmuştu. 23 yaşındaki Nijeryalı kanat oyuncusunun menajerinin, oyuncusunu devre arasında Sarı-Lacivertliler'e getirmek istediği öğrenildi.

Haberin Devamı

İngiltere Premier Ligi'nin bir altı olan Championship'te mücadele eden QPR'de forma giyen Bright Osayi-Samuel'in transferi, önceki gün Fenerbahçe'nin resmi internet sitesinden duyurulmuştu. Kulübüyle sözleşmesi bu sezon sonunda bitecek Osayi- Samuel ile 2021-22 sezonundan başlamak üzere 4 yıllık bir anlaşmaya varıldığı bildirilmişti.

23 yaşındaki Nijeryalı kanat oyuncusunun menajerinin, oyuncusunu devre arasında Sarı-Lacivertliler'e getirmek istediği öğrenildi. Osayi-Samuel'in, sezon sonunu beklemeden takımdan ayrılmak istediğini QPR yönetimine ilettiği bildirildi. Fenerbahçe'nin de gelişmeleri yakından takip ettiği ve ona göre Ocak ayı için kanat transferi yapacağı konuşuluyor. (Fanatik)

Haberin Devamı

Sanal Oyunlar SADECE Misli.com'da! Oyun türünü seç, tahmini yap, tutarı belirle ve hemen oyna...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!