Fenerbahçeli futbolcular, Arda Güler'in imza törenini canlı izledi! YiÄŸit Efe Demir'in gözyaÅŸları...

Güncelleme Tarihi:

OluÅŸturulma Tarihi: Temmuz 07, 2023 21:32

Arda Güler'in Real Madrid'e imza törenini tüm Türkiye gibi Fenerbahçeli fubtbolcular da canlı yayında takip etti. Fenerbahçe'nin yayınladığı görüntülerde futbolcuların gururları yüzlerinden okunurken Arda Güler'in altyapıdan takım arkadaşı Yiğit Efe Demir'in ağladığı anlar da sosyal medyada çok konuşuldu.

Haberin Devamı

Milli futbolcu Arda Güler, bugün öğle saatlerinde kendisini Real Madrid'e 6 yıllığına bağlayan sözleşmeye imza attı. Canlı yayınlanan imza töreninde Real Madrid Başkanı Florentino Perez söz aldı, daha sonra Arda Güler açıklamalarda bulundu.

İmzaların atılmasının ardından Arda Güler, basın mensuplarının karşısına geçti ve soruları yanıtladı.

FENERBAHÇELİ FUTBOLCULAR CANLI İZLEDİ

Arda Güler'in imza törenini, tüm Türkiye gibi Fenerbahçeli futbolcular da canlı takip etti. Fenerbahçe'nin yayınladığı görüntülerde Arda'nın eski takım arkadaşlarının öğle yemeği sırasında imza törenini hep birlikte izledikleri görüldü.

Futbolcuların gözlerindeki gurur da yüzlerindeki gülümsemeyle kameraya yansıdı.

YİĞİT EFE DEMİR'İN GÖZYAŞLARI...

Arda Güler ile aynı yaşta olan ve alt yaş gruplarından bu yana takım arkadaşı olan Yiğit Efe Demir, imza töreni sırasında gözyaşlarını tutamadı.

Haberin Devamı

Arda'nın yakın arkadaşı olan Fenerbahçeli genç futbolcuyu Mert Hakan Yandaş sarılarak teselli etti.

ARDA CEVAP VERDİ: GERÇEK DOST...

Arda Güler, Fenerbahçe'nin paylaşımına cevap verdi. Kulübü etiketleyip; "Hepinizi çok özleyeceğim ve asla unutmayacağım." yazan genç futbolcu, Yiğit Efe'yi de etiketleyip; 'Gerçek dost' yazdı.

Fenerbahçeli futbolcular, Arda Gülerin imza törenini canlı izledi Yiğit Efe Demirin gözyaşları...

İMZA TÖRENİNDEN TÜM DETAYLAR

TSİ 13.00 sularında başlayan törende ilk olarak Arda Güler'in gollerinden ve güzel hareketlerinden oluşan bir klip izletildi.

ANNESÄ° DUYGUSAL ANLAR YAÅžADI

Klibin izlendiği esnada genç oyuncunun annesi Serap Güler gözyaşlarına hakim olamadı. Arda Güler, annesini öptü ve sarılarak destek verdi.

Â

Fenerbahçeli futbolcular, Arda Gülerin imza törenini canlı izledi Yiğit Efe Demirin gözyaşları...

FLORENTINO PEREZ: ÇOK MUTLUYUZ

İlk olarak sözü alan Real Madrid Başkanı Florentino Perez, "Real Madrid'e hoşgeldin Arda Güler. Bu büyük günde yanımızda olanlara teşekkürler. Takımı güçlendirmek için daima iyi oyuncular aldık. Real Madrid için tutkulu bir takım oluşturduk. Geleceğimizde önemli bir pay sahibi olacak bir yeteneği transfer ettik. Gelecekte elde edeceğimiz başarıların temelini oluşturuyoruz. Birçok tecrübeli, birçok yetenekli oyuncularla büyük başarılar elde ettik. Bu şekilde de dünyanın en büyük kulübü olduk. Genç ve yetenekli oyuncular, Real Madrid çatısı altında kendilerini geliştirdiler, efsane haline geldiler. Bugün bizim için çok önemli. Real Madrid hayaliyle büyüyen bir çocuğu daha kadromuza katıyoruz. Tüm kulüpler, Arda Güler ile ilgileniyordu. Arda Güler'i size gururla takdim ediyorum." şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

REAL MADRID'İ SEÇTİĞİN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ

Başkan Florentino Perez'in açıklamaları şu ifadelerle devam etti:

Arda Güler, senin yeteneklerin ve karakterin tüm dünyayı etkiledi. Real Madrid'i seçtiğin için teşekkür ederiz. Birlikte tarih yazabiliriz. 18 yaşında olmana rağmen hayalini gerçekleştirebildin. Bu yaşın rağmen birçok başarı elde ettin. Biz hayalini gerçekleştirmene yardımcı oluyoruz. Senin yeteneklerinle beraber gücümüze güç katacağız. Şampiyonlar Ligi'ni tekrar kazanmanın yolunu bulacağız. Burada büyüyeceksin. Sadece Futbol olarak değil, kişilik olarak da büyüyeceksin. Real Madrid'de kendini dünyaya tanıtacaksın. Birlikte başaracağız. Senin Real Madrid kariyerini taçlandıracağız.

Haberin Devamı

SEN TÃœRKÄ°YE'NÄ°N GURURUSUN

Arda, sen Türkiye'nin gururusun. Dünyanın en büyük kulübünde oynamanın nasıl bir sorumluluk olduğunu göreceksin. Aynı şekilde Fenerbahçe'de de büyük sorumluluk aldın. 14 yaşında Fenerbahçe'ye katıldın. 16 yaşında Fenerbahçe a takımında oynadın, Avrupa'da oynadın. Türkiye Kupası'nı kazandın, en iyi oyuncu seçildin. Fenerbahçe ile 51 maçta oynadın. Türk Milli Takımı'na seçildin. 17 yaşında inanılmaz bir başarı gösterdin. Türkiye de seninle gurur duyuyor Arda. Kariyerini birlikte yukarı çıkaracağız. Bernabeu'da seni her şekilde destekleyecek bir taraftar bulacaksın.

TÜM ÇOCUKLAR SENİ İZLEYECEK

Asla unutma ki Real Madrid'e bir kere gelenlerin kalbinde hep Real Madrid kalır. Milyonlarca Madridista, seni artık ailenin bir parçası olarak görüyor. Her zaman destekleneceksin. Bu sana çok büyük bir sorumluluk getirecek. Herkesin hedefindeki kişisin. Hayatın buna göre şekillenecek. Tüm çocuklar, seni izleyecekler. Evine hoş geldin. Real Madrid'e hoş geldin Arda.

Haberin Devamı

Fenerbahçeli futbolcular, Arda Gülerin imza törenini canlı izledi Yiğit Efe Demirin gözyaşları...

ARDA GÜLER'İN BASIN TOPLANTISINDAKİ SÖZLERİ

DÜNYANIN EN BÜYÜK KULÜBÜ

Bu önemli günde Stefano'yu anıyorum. Burada olmak benim için çok önemli. Real Madrid dünyanın en büyük kulübü. Çok gururlu ve mutluyum

NEDEN BARCELONA YERÄ°NE REAL MADRID'Ä° TERCÄ°H ETTÄ°N?

Avrupa'nın birçok kulübü beni istedi. Real Madrid sizi istediğinizde konu kapanıyor. Hoca ve başkan beni ikna etti. Yeteneklerimi göstermek istiyorum.

HANGÄ° POZÄ°SYONDA OYNAMAYI TERCÄ°H EDÄ°YOR?

Orta saha ve sağ kenar oynayabiliyorum. Nerede oynadığımın çok bir önemi yok. Çalışıp formayı almak istiyorum. Gol atmak, asistler yapmak, hücumcu oynamak istiyorum. Sonuçta teknik direktörümüz Ancelotti karar verecek buna

Haberin Devamı

KÄ°RALIK OLARAK GÄ°TME Ä°HTÄ°MALÄ° HAKKINDA

Birçok önemli oyuncumuz var. Rekabete hazırım. Başkan ve hoca bunun söz konusu olmadığını söyledi. Buraya oynamaya geldim. Madrid burada oynama şansın var diyorsa bunu reddetmek imkansız. Bir yere gitmemiz söz konusu olmadığı söylendi. Burada kalıp oynamak istiyorum.

Ä°DOLLERÄ° KÄ°M?

Real Madrid çok önemli oyunculara ve tarihe sahip. Cristiano Ronaldo, Mesut Özil, Guti gibi çok önemli isimler bu kulüpteydi. Ben de onlar gibi olmak istiyorum.

MESUT ÖZİL'DEN TAVSİYE ALDI MI?

Mesut ile iyi bir ağabey kardeş ilişkimiz var. Ondan çok şey öğrendim.

ANCELOTTI Ä°LE NE KONUÅžTU?

Mesut Özil, Real Madrid'in en büyük kulüp olduğunu bahsetti. Hocamız beni aradı. Buraya gelmemi istediğini söyledi. Bana söz ver dedi. Onun isteği benim için çok önemliydi. Nerede oynayacağımı anlattı. Çok iyi bir iletişim kurduk. Real Madrid'in Şampiyonlar Ligi finallerini hatırlıyorum. Arkadaşlarımla izliyorduk.

BİRÇOK KULÜP İSTEDİ

Birçok Avrupa kulübü istedi. Görüşmelerimiz oldu. Real Madrid devreye girip burada oynama şansım olduğu söylendikten sonra diğerleri çok bir şey ifade etmiyor. Burada oynayan her oyuncu çok kaliteli. Benim pozisyonumdaki Modric, dünyanın en iyi oyuncularından biri. Ondan çok şey öğreneceğimi düşünüyorum.

MODRIC'TEN ÇOK ŞEY ÖĞRENECEĞİM

Burada oynayan her oyuncu çok kaliteli. Benim pozisyonumdaki Modric, dünyanın en iyi oyuncularından biri. Ondan çok şey öğreneceğimi düşünüyorum.

FENERBAHÇE SÖZLERİ

Fenerbahçe'den ayrılmak duygusal olarak kolay bir değil. Dünyanın en büyük kulüpleri sizi istiyorsa ve kulübünüze para kazandırıyorsanız bunu kimse reddedemez. Elimde gelen bir şey yoktu. Fenerbahçeli taraftarları kırmak istemedim. Bana kırılmasınlar.

Fenerbahçeli futbolcular, Arda Gülerin imza törenini canlı izledi Yiğit Efe Demirin gözyaşları...

24 NUMARALI FORMAYI GÄ°YECEK

İmza töreninin ardından Real Madrid formasıyla sahaya çıkan Arda, topla bazı hareketler yaptı ve kameralara poz verdi. Milli futbolcu, yeni takımında 24 numaralı formayı giyecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!