Fenerbahçeli Çağlar Söyüncü: Konuşulan tek şey şampiyonluk

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçeli Çağlar Söyüncü: Konuşulan tek şey şampiyonluk
Oluşturulma Tarihi: Şubat 22, 2024 07:00

Fenerbahçe'nin savunma oyuncusu Çağlar Söyüncü, takımdaki hava ve hedefleri hakkında konuştu.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin devre arası transfer döneminde Atletico Madrid’den kiralık olarak kadrosuna kattığı Çağlar Söyüncü, “Takımın durumu şu an gayet iyi. Gelmeden önce de çok yakın arkadaşlarım burada her zaman iyi bir ortam olduğunu söylüyorlardı. Ben de geldiğimde kendi gözlerimle iyi ortamı net şekilde gördüm. Şu an maçlarımız da iyi gidiyor” ifadelerini kullandı.

Transfer süreci 2.5-3 hafta sürdü

Dünkü antrenman sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan milli futbolcu, Atletico Madrid’den transfer sürecinin oldukça yoğun geçtiğini söyledi Milli savunmacı, “2.5-3 haftaya yakın süreç oldu. Yoğun bir süreçti. Hem maddi hem de. manevi yorgun düştüm. Bir gün iş bitiyor diyorlar, sonra bazı problemler çıkıyor. Ama çok şükür mutlu sona ulaştık” dedi.

Haberin Devamı

Son 1 yıl mental olarak çok yoruldum

Son 1 yılda mental olarak çok yorulduğunu söyleyen Çağlar, uzun yıllardır yurt dışında olduğunu ve Türkiye’de oynamak gibi bir heyecanı olduğunu dile getirdi. Çağlar, “Forma şansızlığı, ufak sakatlıklar derken yeteri kadar oynayamadım. Şimdi önümüzde Euro 2024 var. Burada iyi performans sergileyip kendimi göstermek ve oraya hazır gitmek istiyorum” diye konuştu.

Hedefimiz şampiyonluğa ulaşmak

Takımda tek hedefim şampiyonluk olduğunun altını çizen 28 yaşındaki stoper, şu ifadeleri kullandı: “İlk hedefimiz 6 ay boyunca iyi performans sergileyip, uzun süredir şampiyon olamayan Fenerbahçe’ye şampiyonluk yaşatmak. İlk başta konuştuğumuz hem ülke futboluna hem Fenerbahçe’ye hem de kendimize nasıl daha fazla katkı verebilirizdi. Şu anda konuşulan tek şey şampiyonluk.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!