Fenerbahçe'de Vedat Muriqi gece ve gündüz gibi!

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçede Vedat Muriqi gece ve gündüz gibi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 21, 2020 07:00

Çaykur Rizespor’dan geldiği sarı lacivertlilerde bu sezon ligin ilk yarısında 16 maçta 10 gol, 3 asistle oynayan ve ismi birçok kulüple anılan Vedat Muriç ikinci yarıda sadece 5 gol ve 3 asiste imza atabildi.

Haberin Devamı

Spor Arena / Süleyman ARAT | SÜPER Lig’de ilk yarıda attığı gollerle parlayan, birçok otorite tarafından ‘yılın transferi’ olarak değerlendiren ve Fenerbahçeli taraftarın gönlüne taht kuran Vedat Muriç, ikinci yarının ise en büyük hâyâl kırıklığı oldu. Transfer dedikodularının etkisinde kalarak müthiş bir gerileme içine giren Kosovalı golcü, ilk yarıdaki performansını adeta mumla aratırken, gördüğü kartlarla da tartışılan bir isim haline geldi.

İKİ KIRMIZI KART GÖRDÜ

İkinci yarının ilk maçında Gaziantep FK karşısında, cezasını kupa maçında çekip, Başakşehir lig maçında oynamak için bilerek ikinci sarı kartı gördüğü yönünde suçlanan ve PFDK’da yapılan inceleme sonucunda ceza almaktan kurtulan Muriç, son Beşiktaş karşılaşmasında Vida’ya sert girerek oyundan atılınca sosyal medyada eleştiri oklarının hedefi oldu.

Haberin Devamı

KUPADA 4 MAÇTA 2 GOL

İlk yarıda oynadığı 16 maçta 10 gol 3 asistle yapan yıldız oyuncu, ikinci yarı ise forma giydiği 16 karşılaşmada sadece 5 gol 3 asist yaparak ilk yarı performansının çok gerisinde kaldı. Sezonu 32 maçta 15 gol, 6 asistle tamamlayan Kosovalı oyuncu forma giydiği 4 kupa maçında da 2 gol attı, 1 asist yaptı.

TARiHi BAŞARISIZLIK: İKİ SEZON AVRUPA'DA YOK

F.BAHÇE, Avrupa’ya gitme şansını yitirirken, ilk kez üst üste üste Avrupa kupalarının dışında kaldı. Sarı lacivertliler ayrıca, 1959 yılından bu yana ilk kez iki sezon sıralamada üst üste ilk 5’e giremedi.

Haberin Devamı

Misli.com’dan herkese 5 TL hediye, hemen katıl!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!