Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan Fred açıklaması

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçede İsmail Kartaldan Fred açıklaması
Oluşturulma Tarihi: Kasım 12, 2023 18:31

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Trendyol Süper Lig'in 12. haftasındaki Adana Demirspor maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Trendyol Süper Lig'in 12. haftasında Adana Demirspor'a konuk olan Fenerbahçe'de Teknik Direktör İsmail Kartal açıklamalar yaptı.

 

"BİZ KAZANMAK İÇİN GELDİK"

Galatasaray'ın puan kaybı için konuşan Kartal, "Her maça, maç maç bakıyoruz. Rakiplerimizin kaybetmesiyle kazanmasıyla ilgilenmiyoruz. Tabii ki kaybetmesi bizim için önemli. Biz kazanmak için geldik. Fenerbahçe, her zaman her yerde kazanmak için sahaya çıkar. Moral motivasyon iyi durumda. 3 puan alıp milli araya moralli gitmek istiyoruz. Adana Demirspor takımı kendi evinde iyi futbol oynuyor. Kendi taraftarıyla coşkulu oynuyor. Bunun bilincindeyiz. Deplasmanlarda, kendi evlerindeki kadar başarılı değiller. İlk 15-20 dakika çok önemli. Direnç koymak isteyeceğiz. Kendi futbolumuzu oynayarak 3 puanı almak üzere planlarımızı yaptık." dedi.

 

Haberin Devamı

"ANTRENMANDA DENEDİK"

Sakatlığı sebebiyle kadroya alınmayan Brezilyalı yıldız Fred hakkında konuşan Kartal, "Fred'i antrenmanda denedik. Kendisiyle konuştuk. Koşularında bir şey yok ama 1-2 pozisyonlarda ağrı hissetti. Doktorla beraber oturup konuştuk, 'Oynayamayacak' durumda. Riske edip sakatlığı ilerlemesin diye kadroya almadım." açıklamasını yaptı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!