Fenerbahçe'de Crespo'dan gol sevinci yanıtı: Kendime mesaj...

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçede Crespodan gol sevinci yanıtı: Kendime mesaj...
Oluşturulma Tarihi: Eylül 21, 2023 22:23

UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu'ndaki ilk maçında Nordsjaelland'ı 3-1 mağlup eden Fenerbahçe'de Fred, Serdar Aziz, Ryan Kent ve Miguel Crespo açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Nordsjaelland'ı 3-1 mağlup ederek gruba 3 puanla başlayan Fenerbahçe'de Fred, Serdar Aziz, Ryan Kent ve Miguel Crespo açıklamalarda bulundu.

"GOL SEVİNCİM KENDİME BİR MESAJDI"

Crespo: Bireysel olarak bugünkü performansımdan dolayı muyluyum. Çalışmalarımı sıkı bir şekilde sürdürüyorum. Hocamız da bugün bana şans verdi. Takımıma gol atarak yardım edebildiğim için mutluyum. Gol sevincim kendime bireysel bir mesaj, sadece işime odaklandığımı göstermek içindi.

"CRESPO ÇALIŞKAN BİR OYUNCU"

Fred: Öncelikle takımın performansından dolayı mutluyum. Takım olarak çok çalıştık. Herkes elinden gelenin en iyisini verdi. Kendim ve takım adına güzel bir maç oldu. Kazanma serisine devam etmek istiyoruz. Şimdi yapacağımız şey dinlemek ve hafta sonundaki maça hazırlanmak. Crespo gerçekten çalışkan bir oyuncu. Benim onunla aynı dili konuşmam sahada işleri kolaylaştırıyor. Hayranlık duyduğum bir oyuncu. Bugün de iyi oynadı.

Haberin Devamı

"SERİYİ DEVAM ETTİRMEK İSTİYORUZ"

Serdar Aziz: Galip geldiğimiz için çok mutluyum. Her zamanki gibi müthiş bir atmosfer vardı. Taraftara armağan ediyorum. İyi oyun sergiledik. Kazandığımız için mutluyuz. Bu seriyi devam ettirmek istiyoruz. Gol atmayı seviyorum, antrenmanlarda çalışıyorum.

"GİDEBİLDİĞİMİZ KADAR GİTMEK İSTİYORUZ"

Ryan Kent ise şunları söyledi:

Grup aşamasına iyi başlamak her zaman önemlidir, biz de bugün bunu yaptık" diye konuştu. Takımın bu sezon 11 maçta 11 galibiyet hatırlatılması üzerine İngiliz futbolcu, "Biz maç maç bakıyoruz. Her zaman bir sonraki maça konsantre oluyoruz. Oynadığımız her turnuvayı ciddiye alıyoruz. Bugün de bunu gösterdik.

Tabii ki daha fazla süre almak isterim. Her oyuncu gibi kendi pozisyonumda oynamak isterim. Ama fırsat bana geldiğinde de her zaman elimden gelenin en iyisini yaparım. Tabii kolay değildir 4 hafta süre almadıktan sonra tekrar oynadığınız zaman ritminizi yakalamak. Ben çalışmalarımı en sıkı şekilde sürdürüyorum. Çünkü şansı almak benim elimde.

Rotasyonun iyi olduğunu düşünüyorum. Takımımızda çok fazla oyuncu var, dolayısıyla rotasyon yapma imkanı buluyor. Daha fazla maç, oyuncular için daha fazla heyecan demek. 11’de 11 yapmak bize öz güven veriyor. Biz de bu şekilde yola devam, ederek maçlarda performans göstermek istiyoruz.

Haberin Devamı

İlk yarı kendi adıma daha iyi olabilirdim. Sağ kanatta oynamaya alışık değilim. Her zaman sol kanatta oynamıştım. Ama her zaman elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. 2. yarıda performansımı daha yukarıya çektiğimi düşünüyorum. Her zaman taraftarlarımıza neler yapabileceğimi göstermek istiyorum. Taraftarlarımız sadece bugün değil her zaman çok iyilerdi.

Tabii ki oyuncular her Avrupa turnuvasını kazanmak isterler. Ama bizim basında veya dışarıda ne konuşulduğuna bakmamamız gerekiyor. Çünkü günün sonunda oyuncular sahada performans sergileyip bunu uygulamaya döküyorlar. Bizlerin ne yaptığı önemli. Biz maç maç bakıyoruz. Gidebildiğimiz kadar uzağa gitmek istiyoruz, bu da kazanmak demek.

Haberin Devamı

Miguel Crespo, Avrupa kupalarında ilk kez gol attı

2021-2022 sezonunda Portekiz’in Estoril takımından transfer olan 27 yaşındaki futbolcu, bu sezon 1’i Süper Lig, 4’ü Avrupa Konferans Ligi olmak üzere 5 maçta görev yaptı.Crespo, öte yandan kariyerinin Avrupa kupalarındaki ilk golü Konferans Ligi’nde attı. Mücadeleye 11’de başlayan başarılı orta saha oyuncusu, 90 dakika sahada kaldı.

Serdar Aziz, 489 gün sonra gol sevinci yaşadı

Sarı-lacivertlilerde savunma oyuncusu Serdar Aziz, maçın 47. dakikasında takımının 3. golüne imza attı. 32 yaşındaki futbolcu, sarı-lacivertli formayla son olarak 21 Mayıs 2022 tarihinde oynanan Yeni Malatyaspor müsabakasında gol kaydetmişti.

Mücadeleye 11’de başlayan Serdar Aziz, 90 dakika sahada kalırken, başarılı performansıyla tribünlerden alkış aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!