Fenerbahçe'de Arda Güler, Miguel Crespo ve Nazım Sangare üçlüsüne tatil yok

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçede Arda Güler, Miguel Crespo ve Nazım Sangare üçlüsüne tatil yok
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 29, 2022 07:00

Arda Güler, Miguel Crespo ve Nazım Sangare, Samandıra’yı mesken tuttu. Sezonun son haftalarında ciddi sakatlıklar yaşayan 3 futbolcu, sahalara dönüş süresini kısaltıp bir an önce takıma katılmak için tatil yapmadan yoğun şekilde çalışıyor.

Haberin Devamı

Sezonun son haftalarında peş peşe ciddi sakatlıklar yaşayarak formalarından uzak kalan Arda Güler, Miguel Crespo ve Nazım Sangare, yeni sezonun hazırlık kampına yetişmek için Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde tedavi ve antrenman programlarını aralıksız yürütüyorlar.

ARDA GÜLER ÇOK İSTEKLİ

5 Mayıs’ta kalça ve kasık bölgesinde ağrı hissederek antrenmanı yarıda bırakan ve yapılan kontrollerde ‘Stres krığı’ teşhisi konularak 3 ay sahalardan uzak kalacağı öngörülen Arda Güler, süreyi kısaltmak ve yeni sezon kampına yetişebilmek için tedavi ve antrenmanı bir arada yürütüyor. Samandıra’da aralıksız fizik tedavi ve rehabilitasyon gören Arda Güler, sakatlığı nedeniyle az çalışan kas gruplarını güçlendirmek için de fizyoterapist nezaretinde özel antrenmanlar yapıyor.

Haberin Devamı

Milli takım hocalarının da yatından takip ettiği genç futbolcu kendisinin gelişimi için büyük önem taşıyacak Topuk Yaylası Kampına yetişmesi umuluyor.

CRESPO DA HIRSLI

Rizespor deplasmanında sakatlanarak oyundan çıkan, yapılan kontrollerde sağ ayak tarak kemiğinde kırık tespit edilen Portekizli yıldız oyuncu Miguel Crespo da sezonu erken açanlardan. Samandıra’da çalışmalara başlayan genç yıldız tesisteki NASA’nın da kullandığı yerçekimsiz yürüme sistemi Alter-G koşu bandında çalışırken yaptığı paylaşımla yeni sezona yetişme hırsını gözler önüne serdi.

NAZIM SANGARE ÇABUK DÖNECEK

Fenerbahçe’nin son iç saha maçı olan Karagümrük maçında sakatlanan, yapılan kontrollerde sağ çapraz bağları zedelendiği anlaşılan ve 6 ay kadar sahalardan uzak kalacağı öngörülen Nazım Sangare de Samandıra’yı mesken tutanlardan. Genç yıldız da sakatlık süresini kısaltıp bir an önce takım içi rekabete dönmek için tedavisini ve kas güçlenme çalışmalarını Samandıra’da yürütmekte.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!