Fenerbahçe, çeyrek final için sahada! 3-0'ın rövanşında konuk Union Saint-Gilloise

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe, çeyrek final için sahada 3-0ın rövanşında konuk Union Saint-Gilloise
Oluşturulma Tarihi: Mart 14, 2024 07:00

UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turunda ilk maçı 3-0 kazanan Fenerbahçe bugün rövanşta Union Saint-Gilloise’i evinde konuk edecek.

Haberin Devamı

Ülker Stadı’nda saat 20.45’te başlayacak mücadelede Karadağlı hakem Nikola Dabanovic düdük çalacak.

1 MİLYON EURO GELECEK

Temsilcimizin çeyrek finale adını yazdırabilmesi için her türlü beraberlik ve galibiyet yetecek. Hatta 1 veya 2 farklı mağlubiyet durumunda dahi tur atlayan taraf Fenerbahçe olacak. Union Saint Gilloise’in karşılaşmayı 3 farkla kazanması halinde ise mücadele uzatmalara gidecek. Çeyrek finale kalmak ayrıca Fenerbahçe’ye 1 milyon Euro kazandıracak.

3 FUTBOLCU YOK

Kanarya'da sakatlıkları süren Çağlar Söyüncü ve Joshua King ile birlikte Belçika'daki mücadelede sarı kart görerek cezalı duruma düşen Rade Krunic bugün forma giyemeyecek. İyileşen Becao'nun ise kadroda yer alması bekleniyor.

UNION SG'DE 3 EKSİK VAR, 3 İSİM DE BELİRSİZ

Haberin Devamı

Fenerbahçe ile oynanacak rövanşta mucizeye ihtiyacı olan Union Saint Gilloise’da sakat ve cezalı olan oyuncuların durumu, teknik heyetin canını sıkıyor.

Belçika ekibinde takımın en golcüsü Mohamed Amoura ile savunmanın önemli isimlerinden Christian Burgess sarı kart cezalısı. Uzun süredir sakat olan Fedde Leysen de bugünkü maçta yok. Dizinde sakatlığı bulunan ancak çalışmalara başlamasına rağmen tam olarak fit olmayan stoper Kevin Mac Allister’ın ise durumu net değil. Gent maçı öncesinde kadrodan çıkarılan orta saha Noah Sadiki ile sakatlığını atlatıp antrenmanlara başlayan Kevin Rodriguez’in de Fenerbahçe karşısında durumu belirsiz.

MUHTEMEL 11'LER

Fenerbahçe, çeyrek final için sahada 3-0ın rövanşında konuk Union Saint-Gilloise

BAKMADAN GEÇME!