Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan İsmail Kartal ve Arda Güler açıklaması

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe Başkanı Ali Koçtan İsmail Kartal ve Arda Güler açıklaması
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 07, 2022 16:25

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, bugünkü Divan Kurulu'nda üyelerin teknik direktör konusundaki sorularını yanıtladı. Koç, "Yabancı gelsin diyenler, iki maç sonra tersini söyler. Yerli gelsin diyenler, üç maç sonra başka şey söyler. Onun için oturup en sağlıklı kararı vereceğiz." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan yeni teknik direktörle ilgili açıklamalarda bulundu. Divan Kurulu'nda konuştuğu sırada İsmail Kartal'ı başarısından dolayı tebrik eden Ali Koç'a, teknik direktör konusuyla ilgili sorular yöneltildi.

Koç yaptığı açıklamada "En azından Şampiyonlar Ligi yolunda ikinci bitirerek sezonu daha da büyük coşkuyla açmayı diliyorum. Ve bütün bunların gerçeklemesinin en büyük pay sahibi olan İsmail Kartal'a borçlu olduğumuzu üstüne basarak söylemek istiyorum. Hoca konusuna şu anda burada girmeyeceğim. Yeri ve zamanı değil ama inanın, kolay da bir karar değil. Yabancı gelsin diyenler, iki maç sonra tersini söyler. Yerli gelsin diyenler, üç maç sonra başka şey söyler. Onun için oturup en sağlıklı kararı vereceğiz." ifadelerini kullandı.

'ARDA GÜLER SEZONU KAPATTI'

Futbol takımı olarak çok garip bir iki haftadan geçtiklerini söyleyen Koç, "Korona ile alakası olmayan, temasla da alakası olmayan ama sezonu kapatan futbolcuların sebebi var. Olaylar silsilesinden geçiyoruz. Dün de Arda Güler sezonu kapattı. Fazla antrenmandan stres sorunu oldu. Mutluyduk dedik, Serdar sarı kart gördü, Kim Min-jae geliyor. O da Kore'de doktora gitmek zorunda kaldı. 1 hafta içinde Pelkas, Szalai, Crespo ve Osayi'de de sıkıntı var." şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

EN BÜYÜK TEŞEKKÜR İSMAİL KARTAL'A

Koç sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bizim çocuklar o kadar hocalarına, birbirlerine inanmışlar ki. Sahada takım olduklarını, mücadele ettiklerini ve kazanmak için çıktıklarını görüyorsunuz. Oradaki o inancı görünce bunun etkisi tribünlere de yansıyor, eski günlere döndü tribünler. İnşallah bu sinerjiyi devam ettirebiliriz. 3 haftamız kaldı, en azından Şampiyonlar Ligi yolunda ikinci bitirerek sezonu daha umutla açmayı hedefliyoruz. Bütün bunların gerçekleşmesinde en büyük teşekkürü, en büyük pay sahibi olan İsmail Kartal'a ediyorum. Hocamız konusuna girmeyeceğim, yeri ve zamanı değil. Yabancı gelsin diyenler iki maç sonra tersini söylerler, yönetim kuruluyla en sağlıklı kararı alacağız. Pazar günü kalbimiz, inancımız ve dualarımız takımımızla beraber" 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!