Erdoğan, efsanelerle buluşuyor

Güncelleme Tarihi:

Erdoğan, efsanelerle buluşuyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 19, 2017 23:31

Türk futboluna değer katmak ve marka değerini artırmak amacıyla düzenlenen toplantıya Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın yanı sıra Türk ve dünya futbolunun ünlü simaları ile milli oyuncular katılacak. Fikret Orman ve Dursun Özbek de konuşmacılar arasında.

Haberin Devamı

CUMHURBAŞKANI Tayyip Erdoğan, bugün futbolun efsane isimleriyle futbol zirvesinde buluşacak.

Türk futboluna değer katma ve marka değerini artırma hedefiyle düzenlenecek Haliç Kongre Merkezi’ndeki zirvede, UEFA, Uluslararası Olimpiyat Komitesi (IOC), NBA, Bundesliga, La Liga, Uluslararası Futbol Birliği Kurulu (IFAB) gibi markalaşmış kurum ve spor organizasyonlarının üst düzey yöneticilerinin yanı sıra, Türk ve dünya futbol endüstrisine yön veren uzman isimler, Milli Takım futbolcuları katılacak. Bir dönem profesyonel futbol oynayan Erdoğan’ın da Türk futbolunun geleceği konusunda mesajlar vereceği zirvede futbolun başarı hikayeleri anlatılacak.

ÜNLÜ iSiMLER KONUŞMACI

Zirvede, “futbola değer” teması çerçevesinde, sahadaki futbolculardan hakemlere, teknik kadrolardan kulüp yöneticilerine kadar Türk ve dünya futbolunun değeri ele alınacak. Zirvede Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ile Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek’in yanısıra bir dönemin efsane futbolcuları Marcel Desailly, Christian Vieri, Eric Abidal, Les Ferdinand da birer konuşma yapacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!