Beşiktaşlı taraftarlar isyan etti, Burak Yılmaz sakinleştirdi: Ne deseniz haklısınız, rica ediyorum sakin olun

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaşlı taraftarlar isyan etti, Burak Yılmaz sakinleştirdi: Ne deseniz haklısınız, rica ediyorum sakin olun
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2023 07:00

Bodo/Glimt yenilgisi sonrası otelin önünde futbolculara tepki gösteren taraftarları Burak Yılmaz sakinleştirdi. Öfkeli taraftarlar, otele girişleri sırasında futbolculara tepki gösterirken olaya teknik sorumlu Burak Yılmaz el attı. Bir taraftarın ‘Bu kadar ruhsuzluk olmaz, sahaya çıkıp savaşan bir Beşiktaş istiyoruz. Başka bir şey istemiyoruz” sözlerine Yılmaz, “Haklısınız. Ne deseniz haklısınız. Çocuklar 6 saat yol gidecek, onlar gitsin. Ne deseniz haklısınız. Rica ediyorum sakin olun” yanıtını verdi.

Haberin Devamı

B U sezon hem Süper Lig’de hem de UEFA Konferans Ligi’nde aldığı sonuçlarla hayal kırıklığı yaratan, son Bodo/Glimt yenilgisiyle birlikte grupta son sıraya gerileyen Beşiktaş’ta Norveç’te takımı yalnız bırakmayan taraftarlar hem statta hem de karşılaşma sonrasında takıma ve yönetime tepki gösterdi. 90 dakikanın tamamlanmasının ardından siyah beyazlı kafile konaklayacağı otele gelirken taraftarların tepkisi otel önünde de sürdü. Öfkeli taraftarlar, otele girişleri sırasında Beşiktaşlı futbolculara tepki gösterdi.

BURAK YILMAZ’I KIRMADILAR

Oyuncuların içeri girmesinden sonra ise Beşiktaş Teknik Sorumlusu Burak Yılmaz siyah beyazlı taraftarlarla konuşarak sakin olmalarını rica etti. Bir taraftarın, “Ben 10 saat havaalanında bekledim. Bu çocuklar 2 günden beri buradalar. Bu kadar ruhsuzluk olmaz, sahaya çıkıp savaşan bir Beşiktaş istiyoruz. Başka bir şey istemiyoruz” sözlerine Yılmaz, “Haklısınız. Ne deseniz haklısınız. Çocuklar 6 saat yol gidecek, onlar gitsin. Ne deseniz haklısınız. Rica ediyorum sakin olun” dedi. Sonrasında Burak Yılmaz’ın ricasını kırmayan taraftarlar otelin önünden ayrıldı.

Haberin Devamı

KARTAL LİGDE ÇIKIŞ ARIYOR

UEFA Konferans Ligi’nde 1 puanla son sırada yer alan. Süper Lig’de lider Fenerbahçe’nin 11 puan gerisinde yer alan Beşiktaş’ta yeni yönetim belli olana kadar Burak Yılmaz’ı zor bir görev bekliyor. Bu hafta pazartesi günü sahasında Gaziantep ile karşılaşacak olan Kartal sahadan galibiyetle ayrılarak Galatasaray ve Bodo/Glimt maçlarının moral bozukluğunu üzerinden atmak istiyor. Siyah beyazlılar 9 Kasım’da Bodo ile evinde oynayacağı rövanştan galibiyet ile ayrılarak grupta yeniden umutları yeşertmeyi planlıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!