Bayern Münih'te Thomas Tuchel ile yollar ayrılıyor!

Güncelleme Tarihi:

Bayern Münihte Thomas Tuchel ile yollar ayrılıyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 21, 2024 12:57

Bayern Münih, teknik direktör Thomas Tuchel'in sezon sonu görevinden ayrılacağını duyurdu.

Haberin Devamı

Bundesliga'da lider Bayer Leverkusen'in 8 puan gerisine düşen Bayern Münih'te teknik direktör Thomas Tuchel ile yollar ayrılıyor. Kulüpten yapılan açıklamada Tuchel'in sezon bitiminde görevi bırakacağı duyuruldu.

Konuyla ilgili konuşan Tuchel; "Sezon sonu anlaşmamızı sonlandırma kararı aldık. Sezon bitene kadar elimizden geleni yapıp önümüzdeki hedeflere ulaşmak istiyoruz." dedi.

Kulüp CEO'su Jan-Christian Dreesen ise şunları söyledi: Tuchel ile olumlu bir görüşme yaptık ve ortaklığımızı sezon sonu bitirme kararı aldık. Ligde şansımızı sonuna kadar kovalayacağız. İlk maçı 1-0 kaybettiğimiz Lazio'yu eleyerek Şampiyonlar Ligi'nde yolumuza devam edeceğimize de inancımız tam.

TUCHEL'İN PERFORMANSI

Bayern'i Nisan ayında devralan Tuchel, 44 maçta 28 galibiyet, 5 beraberlik ve 11 mağlubiyet yaşadı ve 2.02 puan ortalaması tutturdu.

Haberin Devamı

ÜÇ AVRUPA DEVİ HOCA BAKACAK

Avrupa'nın üç büyük kulübü Liverpool, Barcelona ve Bayern Münih, sezon sonu teknik direktör arayışına girecek. Devlerin yapacağı teknik direktör hamleleri, Avrupa'da teknik direktör piyasasını sarsabilir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!