Aziz Yıldırım: Dünyaca ünlü bir isimle anlaştık

Güncelleme Tarihi:

Aziz Yıldırım: Dünyaca ünlü bir isimle anlaştık
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 02, 2018 16:28

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, futbolun kalkınması için Avrupa'nın önemli bir ismi ile anlaştıklarını açıkladı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Başkanı Yıldırım, Türkiye çapında bir kalkınma projesi hazırladıklarını söylerken başkanlık konusunda ise, “2007-2008 sezonundaki gibi sportif anlamda başarılı olan Fenerbahçe’yi o seviyeye çekerek bırakacağım” dedi.

Haziran ayındaki Fenerbahçe Spor Külübü Genel Kurulu yaklaşırken, Ankara Organize Sanayi Bölgesi’nde Fenerbahçelilere hitap eden başkan Aziz Yıldırım plan ve projelerini açıkladı. Adaylık sürecine de değinen Aziz Yıldırım konuşmasında şu ifadeleri kullandı: “Davamızın ilerleyen sürecini takip etmemizin gerekmesinin yanı sıra 2007-2008’deki gibi sportif anlamda başarılı Fenerbahçemizi yeniden o seviyelere çekerek bırakacağım. 20 yıllık başkanlığım, aileme bırakacağım en büyük mirastır. İnanıyorum ki, haklı olan davamızda, maddi kayıplarımızın hepsini geri alacağız.”

Haberin Devamı

BAŞARIYA ULAŞMIŞ BİR MODEL

Futbolun kalkınması projemizle ilgili olarak, Avrupa’nın çok önemli bir ismi ile anlaşmaya vardık. Kendisi Dünya Kupası için Rusya’ya gidiyor. Dünyada bu konunun denenmiş ve başarıya ulaşmış modelinin yaratıcısı ve uygulayıcısı... Dünya çapında bir otorite... Kendisinin ismini Rusya’da düzenlenecek olan Dünya Kupası’nın ardından duyuracağız. Bu proje, Türk Futbolu için örnek teşkil edecek. Esasen bu projeyi TFF’nin yapması lazımdı.”

ATATÜRK'ÜN KULÜBÜYÜZ

Biz, bütün ülke çapında, “Fenerbahçe Modeli” olarak bir kalkınma projesi hedefiyle projeye başlıyoruz. Fenerbahçe, Türkiye’nin kendisidir. İçimizde her kesimden insan var. Bunu birlik ve beraberlik içinde kalarak bozmamamız lazım. Türkiye Cumhuriyeti var oldukça, Fenerbahçe de var olacak. Fenerbahçe, Atatürk’ün kulübüdür. Benim onursal başkanlık beklentim yok. Ben bu kulübün kapısında bekçi olurum.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!