Avusturya basınında Türkiye maçı sonrası büyük coşku: 'Korkutucu bir festival!'

Güncelleme Tarihi:

Avusturya basınında Türkiye maçı sonrası büyük coşku: Korkutucu bir festival
Oluşturulma Tarihi: Mart 27, 2024 09:20

A Milli Takımımız, EURO 2024 hazırlıkları kapsamında Avusturya ile özel maçta karşı karşıya geldi. Ay-Yıldızlılar, ilk yarısını 2-1 geride kapattığı maçtan 6-1'lik ağır bir yenilgiyle ayrıldı. Karşılaşma spor kamuoyunda geniş yer bulurken, Avusturya basınında da büyük bir coşku yaşandı. İşte Ernst Happel'de oynanan müsabaka sonunda Avusturya basınına yansıyanlar...

Haberin Devamı

Haziran ayında Almanya'da düzenlenecek olan EURO 2024'te boy gösterecek olan A Milli Takımımız, turnuva hazırlıkları kapsamında Avusturya ile özel maçta kozlarını paylaştı. Ay-Yıldızlılar, Ernst Happel Stadyumu'nda oynanan müsabakadan 6-1'lik yenilgiyle ayrıldı.

A Milli Takımımızın aldığı ağır mağlubiyet kamuoyunda çokça tartışılırken, Avusturya basınında da geniş yer buldu.

İşte Avusturya basınına yansıyanlar;

"MUHTEŞEM BİR İKİNCİ YARI"

Kleine Zeitung: "Avusturya Milli Futbol Takımı, Avrupa Şampiyonası öncesi ikinci hazırlık maçında Ernst Happel Stadı'nda, muhteşem bir ikinci yarıyla Türkiye'yi 6-1 mağlup etti. Michael Gregoritsch hat-trick yaptı."

"ŞUT ÇEKME FESTİVALİ"

ORF: "Avusturya Milli Futbol Takımı da Avrupa Şampiyonası öncesi ikinci sınavını bir şut çekme festivaliyle geçti ve Türkiye'yi 6-1 mağlup ederek üst üste beşinci galibiyetini kutladı."

Haberin Devamı

"AH, NE KADAR GÜZEL"

Kronen Zeitung: "Türkiye'ye karşı 6-1'lik gol şovu. Takım patronu Ralf Rangnick, takımının ikinci 45 dakikadaki performansından çok memnun kaldı: 'Bundan daha iyisi olamaz!' Taraftarlar ise EURO 2024'ü sabırsızlıkla bekliyor ve Ernst Happel Stadı'nda şarkı söylüyorlar: 'Ah, ne kadar güzel'."

Avusturya basınında Türkiye maçı sonrası büyük coşku: Korkutucu bir festival

"TAKIM KORKUTUCUYDU"

Der Standart: "Ralf Rangnick'in takımı, ikna edici performansın ardından Avrupa Şampiyonası'na katılan rakibine karşı zafer elde etti. Takım korkutucuydu ve oyun boyunca kendilerini son derece geliştirebildiler. 6-1'lik zafer, üst üste beşinci galibiyet oldu."

"ŞUT ŞÖLENİ"

OE24: "David Alaba, maçtan önce Türkiye'ye karşı cesurca 2-0'lık bir galibiyet tahmininde bulunmuştu, ancak görünen o ki takım arkadaşları onun tahminini aşmaya ve konuk takımı 6-1'lik bir şut şöleni ile Happel Stadyumu'ndan göndermeye karar verdiler."

"FORMDA OLAN TÜRKİYE'Yİ MAĞLUP ETTİ"

Heute: "Avusturya Milli Takımı, son dönemde oldukça formda olan Türkiye'yi Avrupa Şampiyonası öncesindeki sondan üçüncü hazırlık maçında 6-1 mağlup etti."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!