Arda Güler frikikten attı, İsmail Yüksek mest etti! Fenerbahçe-Hull City maçında...

Güncelleme Tarihi:

Arda Güler frikikten attı, İsmail Yüksek mest etti Fenerbahçe-Hull City maçında...
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 10, 2022 22:55

Fenerbahçe'nin Hull City'i 2-0 mağlup ettiği maça 17 yaşındaki Arda Güler ve 23 yaşındaki İsmail Yüksek damgasını vurdu.

Haberin Devamı

Sakarya'da Fenerbahçe ile Hull City'nin kozlarını paylaştığı ve sarı-lacivertlilerin 2-0 kazandığı mücadelede gençler ön plana çıktı.

Karşılaşmaya 60. dakikada dahil olan Arda Güler, takımının performansını yukarı çekmeyi başarırken 87. dakikada ise sahne aldı.

Genç futbolcu, kazanılan serbest vuruşta topun başına geçti ve topu barajından üstünden kaleye yollayarak ağları havalandırdı.

Arda Güler, golden sonra büyük sevinç yaşarken maç sonu Altay Bayındır ve birçok oyuncunun kendisini tebrik etmesi gözlerden kaçmadı.

ARDA GÜLER İNGİLİZ OLSAYDI...

Arda Güler’in performansının ardından Süper Lig’de Kayserispor forması giyen Bernard Mensah, “Arda Güler eğer Brezilyalı veya Britanyalı olsaydı, onu 100 milyon Pound’a satarlardı” şeklinde tweet attı. Ganalı futbolcunun bu paylaşımı sosyal medyada kısa sürede büyük ilgi çekti.

Haberin Devamı

Arda Güler frikikten attı, İsmail Yüksek mest etti Fenerbahçe-Hull City maçında...

İSMAİL YÜKSEK'TEN DİKKAT ÇEKEN PERFORMANS

Karşılaşmaya 11'de başlayan ve hazırlık kampında Jorge Jesus'un gözde isimlerinden biri olan İsmail Yüksek ise ortaya koyduğu performansla çok konuşuldu.

Yaptığı savunma hamleleriyle dikkat çeken 23 yaşındaki futbolcu, hücumda da etkili paslar verdi.

Sarı-lacivertli taraftarlar, İsmail'in performansı konusunda sosyal medyada çok sayıda paylaşımda bulundu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!