Almanya kadrosunda köklü revizyon! Sırbistan'ın iddaa oranı...

Güncelleme Tarihi:

Almanya kadrosunda köklü revizyon Sırbistanın iddaa oranı...
Oluşturulma Tarihi: Mart 20, 2019 12:17

Almanya ve Sırbistan, Euro 2020 Elemeleri öncesi hazırlık maçında karşı karşıya gelecek. Takımlardan son haberlere ve iddaa oranlarına göz atalım...

Haberin Devamı

ALMANYA

- Rusya’da düzenlenen Dünya Kupası’na son şampiyon unvanıyla katılan ancak grup aşamalarında turnuvaya veda eden Panzerler büyük şok yaşamıştı.

- Mesut Özil'in milli takımı bıraktığını açıklamasının ardından, Joachim Löw da revizyona giderek çok sayıda genç oyuncuyu milli takıma çağırdı ve Müller, Hummels ve Boateng'i artık düşünmediğini açıkladı.

- 2014’te Dünya Kupası’nı kazanan ekipten sadece 3 isim; Neuer, Kroos ve Ginter kadroda kendilerine yer bulabildi.

SIRBİSTAN

- Dünya Kupası’na grup aşamalarında veda ettikten sonra UEFA Uluslar Ligi’nda iyi bir performans sergileyen ve C Ligi 4. Grubu liderlikle bitiren Sırbistan, gözünü Euro 2020 elemelerine çevirdi.

- Sırbistan’ın kadrosunda Beşiktaş’tan tanıdığımız Adem Ljajic'in yanı sıra Roma'nın tecrübeli sol beki Kolarov ve Real Madrid'i Şampiyonlar Ligi dışına iten Ajax'ın önemli isimlerinden Dusan Tadic yer alıyor.

Haberin Devamı

BU İSTATİSTİKLERE DİKKAT!

- Almanya’nın oynadığı son 3 resmi karşılaşma 2.5 gol üzeri tamamlandı. (2.5 üst)

- Almanya, UEFA Uluslar Ligi’nde çıktığı 4 maçın 3’ünde gol yerken; Sırbistan ise 6 karşılaşmanın 5’inde gol atmayı başardı. (KG var)

- Almanya, sahasında çıktığı son 7 resmi maçın 5’ini kazanıp, 2’sinde berabere kaldı.

MİSLİ.COM ÜYELERİNE GÖRE ALMANYA ÖNDE!

Almanya – Sırbistan karşılaşmasına bahis yapan Misli.com üyelerinin büyük çoğunluğu ev sahibinden yana tercih kullanmış duruma...

2.5 gol üzeri bahsi de %23’lük oynanma oranıyla dikkat çekiyor.

 MİSLİ.COM YAZARI ONUR AKPINAR GOLLERDEN YANA!

Almanya'da Löw önemli karara imza attı ve Bayern Münih'te forma giyen, milli takıma çok şey katmış Müller, Hummels ve Boateng'i kadroya artık almayacağını açıkladı. Başarısızlığın faturasını bir nevi bu isimlere çıkardı ve kadroyu gençleştirdi. Maximilian Eggestein, Halstenberg ve Kehrer gibi isimler kadroda. Sırbistan'da Beşiktaşlı Ljajic kadroda. Önemli isimlere sahipler. Hücum hattında formda oyuncuları var. Almanya'nın kadrosunun oturması zaman alacak, Löw'ün işi bana göre kolay değil. Gol yeme potansiyelleri yüksek ve önerim 2.5 gol üstünden yana.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!