Alanyaspor Erencan Yardımcı'yı açıkladı, 11 genç futbolcunu alt liglere kiraladı

Güncelleme Tarihi:

Alanyaspor Erencan Yardımcıyı açıkladı, 11 genç futbolcunu alt liglere kiraladı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 2022 15:45

Aytemiz Alanyaspor, Eyüpspor'dan Erencan Yardımcı'yı sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna kattı. Alanyaspor ayrıca ara transfer döneminde, 11 genç futbolcusunu alt liglere kiralık olarak gönderdi, 2 oyuncusu ile de profesyonel sözleşme imzaladı.

Haberin Devamı

Aytemiz Alanyaspor, Eyüpspor'dan Erencan Yardımcı'yı sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna kattığını resmen açıkladı. Duyuruda, "Kulübümüz, Eyüpspor'da forma giyen Erencan Yardımcı'yı sezon sonuna kadar kiralık olarak kadromuza dahil etti." ifadeleri yer aldı.

Spor Arena bu transferi 13 Ocak 2022 tarihinde okuyucularına duyurmuştu.

11 OYUNCU KİRALANDI

Spor Toto Süper Lig'de iyi bir sezon geçiren Alanyaspor, transfer dönemiyle ilgili yazılı bir açıklama yaptı. Gelen teklifler doğrultusunda 11 genç futbolcunun TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig takımlarına kiralık olarak gönderildiği ifade edilirken, U19 takımından Çağan Kayra Erciyas ve Bedirhan Kahraman ile de 4.5 yıllık profesyonel sözleşme imzalandığı belirtildi.



Genç futbolculardan Yusuf Özdemir İnegölspor’a, Alperen Sosyal ve Alihan Şentürk Uşakspor’a, Hamza Özdemir Sakaryaspor’a, Deniz Kök Iğdırspor’a, Veysel Karani Ünal Bergama Belediyespor’a, Sıddık Çelik Mardin 1969’ye, Muhammed Arda Uzun Nevşehir Belediyespor’a, Erdinç Mergen Modafen FK’ye ve Buluthan Bulut ile Kerem Hayta ise Başkent Üniversitesi Alanya Kestelspor’a sezon sonuna kadar kiralık olarak transfer oldu.

BAKMADAN GEÇME!