Abdullah Avcı'dan Fenerbahçe maçı öncesi çağrı! 'Transfere değil...'

Güncelleme Tarihi:

Abdullah Avcıdan Fenerbahçe maçı öncesi çağrı Transfere değil...
Oluşturulma Tarihi: Aralık 23, 2022 07:00

Trabzonspor’da Fenerbahçe maçının hazırlıkları başladı. Teknik direktör Abdullah Avcı geçen sezon taraftar desteğiyle şampiyon olduklarını anımsatarak bu desteğin devam etmesi gerektiğinin altını çizdi.

Haberin Devamı

Türkiye Kupası’nda Samsunspor’u yenerek son 16 turuna kalan Trabzonspor’da yarın oynanacak Fenerbahçe maçının hazırlıkları başladı. Bordo mavili takım bu maçta taraftarının desteğine güveniyor.

Nitekim teknik direktör Abdullah Avcı da Samsunspor maçı sonrası yaptığı açıklamada bu konuya dikkat çekerek şunları söyledi: “Trabzonspor’da bazen transfer konuşulur, iniş çıkışlar konuşulur ama Trabzonspor taraftarı takımına her koşulda kayıtsız şartsız destek olur. Taraftar kayıtsız şartsız destek olduğunda Trabzonspor hep buna cevap vermiştir. Geçen sene beraber savunma beraber hücum yaptık. Bunu da şampiyonlukla taçlandırdık. Onun için bu takımın transferden çok Trabzonspor taraftarına ihtiyacı var. İnanıyorum ki Cumartesi ve sonrası için de bizimle beraber olmaya devam edecekler.” Avcı, Fenerbahçe maçıyla birlikte lig bitecekmiş gibi bir algı oluştuğunu belirterek “Daha 4’te 1’i oynandı” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

ÖZKAN SÜMER ANILDI

Trabzonspor'un efsane teknik direktörü Özkan Sümer, ölümünün 2’nci yıl dönümünde kabri başında dualarla anıldı. Sümer’in kabrinde düzenlenen programa Trabzonspor Genel Sekreteri Ömer Sağıroğlu, yönetim kurulu üyeleri Özkan Sümer’in eşi Kamer Sümer, ailesi, yakınları ve sevenleri katıldı. Sümer’in ilk tamılı olan Yolspor’un Başkanı Ali Rıza Çakır, Kamer Sümer’e takımının formasını hediye etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!