Spor Toto Süper Lig’de 20. hafta puan durumu! Süper Lig'de lider kim?

Güncelleme Tarihi:

Spor Toto Süper Lig’de 20. hafta puan durumu Süper Ligde lider kim
Oluşturulma Tarihi: Şubat 08, 2016 12:01

Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında heyecan devam ediyor. İkinci yarının ilk haftasında geriye sadece bir karşılaşma kaldı. Peki, Süper Lig 20. haftada puan durumu nedir? Süper Lig'de ilk sırada hangi takım var? Tüm detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

Lig’in 20. haftasında kıyasıya bir mücadele yaşanırken, Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor da rakipleriyle bir araya geldi. Peki 4 büyüklerin ligdeki karşılaşmaları nasıl sonuçlandı?

BEŞİKTAŞ EKSİK MAÇLARINA RAĞMEN İKİNCİ SIRADA

Dün akşam Spor Toto Süper Lig’de 3 karşılaşma ekranlara geldi. Bu karşılaşmalardan en önemlisi ise Beşiktaş – Gaziantepspor karşılaşmasıydı. Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda karşı karşıya gelen Beşiktaş ve Gaziantepspor müsabakasında Beşiktaş rakibini 4 – 0 mağlup ederek maçtan galibiyetle ayrıldı ve ligde ikinciliğe oturdu. İki maç eksiği bulunan ve müsabakalarda emin adımlarla ilerleyen Beşiktaş, 44 puana yükselirken, Gaziantepspor ise 26 puanda kaldı.

TRABZONSPOR AKHİSAR’A LİGDE DE YENİLDİ

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda rakibi Akhisar Belediyespor’a yenilen ve kupaya veda eden Trabzonspor, sün akşam oynanan karşılaşmadan da 2 – 1 mağlup ayrıldı. Akhisar Belediyespor ise 5 maç sonra ilk defa sahadan galibiyetle ayrıldı ve 3 puanın sahibi oldu. Maç sonunda Trabzonspor 24 puanda kalırken, Akhisar Belediyespor 33 puana ulaştı.

Haberin Devamı

GALATASARAY LİGDEKİ YERİNİ KORUYOR

6 Şubat Cumartesi günü Türk Telekom Arena’da Torku Konyaspor’u ağırlayan Galatasaray karşılaşmadan 0 – 0’lık beraberlikle ayrılırken ligdeki yerini de korumayı sürdürdü. Maç sonucunda 1 puan alan Galatasaray 34 puanla 3. sırada yer alırken, rakibi Konyaspor ise 33 puanla 6. sırada yer alıyor.

FENERBAHÇE’DE BEKLENMEDİK MAĞLUBİYET

Spor Toto Süper Lig 20. haftasında 5 Şubat Cuma günü Antalyaspor deplasmanında rakibiyle mücadele eden Fenerbahçe, karşılaşmadan 4 – 2’lik mağlubiyetle ayrıldı. Karşılaşma sonucunda Fenerbahçe ligdeki birinciliğini korurken, Antalyaspor ise 24 puanla 13. sıraya yerleşti.

SÜPER LİG 20. HAFTA SON MAÇI BUGÜN OYNANACAK

Spor Toto Süper Lig 20. Haftasında takımlar bir bir karşı karşıya gelirken, haftanın son maçı da bugün oynanacak. Kasımpaşa evinde Gençlerbirliği takımını ağırlayacak. Karşılaşma 20:00’da başlayacak.

SPOR TOTO SÜPER LİG 20. HAFTA GÜNCEL PUAN TABLOSU

Haberin Devamı

Spor Toto Süper Lig 20. hafta puan tablosu ise şu şekilde:

Spor Toto Süper Lig’de 20. hafta puan durumu Süper Ligde lider kim


BAKMADAN GEÇME!