Lokomotiv Moskova'nın başkanı da amigosu da kadın

Güncelleme Tarihi:

Lokomotiv Moskovanın başkanı da amigosu da kadın
Oluşturulma Tarihi: Aralık 14, 2015 15:37

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi 2. turunda eşleştiği Rus ekibi Lokomotiv Moskova'da, eski Beşiktaşlı Fernandes'in yanı sıra, Oumar Niasse, Aleksandr Samedov ve Vedran Corluka gibi üst düzey oyuncular yer alıyor. Ancak takımın en önemli özelliği, başkanlığını 'Demir Leydi' lakaplı Olga Smorodskaya'nın, amigoluğunu ise Elizabeth Belyaev'in yapıyor olması.

Haberin Devamı

Rusya Premier Lig takımlarından Lokomotiv Moskova 1923 yılında demiryolu işçileri tarafından kuruldu.

Maçlarını 30 bin kişilik Lokomotiv Stadı’nda oynayan ekip, son olarak temsilcimiz Beşiktaş’ın da yer aldığı H Grubu’nun lider bitirerek bir üst tura yükseldi.

Bugüne kadar 2 kez Rusya Ligi’ni şampiyon olarak tamamlayan Moskova ekibi, Avrupa’daki en büyük başarısını ise 1997-98 ve 1998-99 sezonlarında UEFA Kupa Galipleri Kupası'nda yarı final oynayarak elde etti. Rus temsilcisini, 41 yaşındaki teknik adam Igor Cherevchenko çalıştırıyor.

Rus ekibinde yakından tanıdığımız isimler de bulunuyor. Manuel Fernandes, Oumar Niasse, Vedran Corluka ve Aleksandr Samedov bu oyunculardan sadece bazıları.

Lokomotiv Moskovanın başkanı da amigosu da kadın
KADIN AMİGOYU TÜM DÜNYA TANIYOR
Lokomotiv Moskova'nın başkanlığını 'Demir Leydi' lakabıyla tanınan Olga Smorodskaya yapıyor. Takımın en önemli tribün lideri ise, güzelliğiyle Elizabeth Belyaev.

Haberin Devamı

Güney Tribünü lideri olan Belyaev, Rusya’da tribünlerde en çok tanınan amigolardan biri olarak biliniyor. Sosyal medyada da büyük bir popülariteye sahip olan Belyaev, ülkenin en çok konuşulan futbol figürleri arasında yer alıyor.

Lokomotiv Moskovanın başkanı da amigosu da kadın
BEŞİKTAŞ'LA OYNADIĞI İKİ MAÇ DA 1-1 BİTTİ
Lokomotiv Moskova, grup aşamasında Beşiktaş'ın da yer aldığı H Grubu'nu 11 puanla birinci sırada tamamladı. 6 maçta 3 galibiyet, 2 beraberlik, 1 mağlubiyet alan Rus ekibinin, siyah beyazlı temsilcimizle oynadığı iki karşılaşma da 1-1 sonuçlandı.

BAKMADAN GEÇME!