Vatanım Sensin dizisi bu hafta neden yok? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Güncelleme Tarihi:

Vatanım Sensin dizisi bu hafta neden yok Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak
Oluşturulma Tarihi: Nisan 19, 2018 19:00

Başrollerini Bergüzar Koral ve Halit Ergenç'in başrollerini paylaştığı Vatanım Sensin'in yayın günü geldi çattı ancak fragmanının yayınlanmaması kafalarda soru işareti bıraktı. Her hafta başka bir gelişmeyle ekrana kilitleyen Vatanım Sensin'in son bölümünde felç olan Hilal'in Leon ile yaptığı duygusal konuşma duygusal anlar yaşamıştı. Şimdi ise gözler yeni gelişmelerde. Peki Vatanım Sensin yeni bölümü ne zaman? İşte Kanal D yayın akışına göre dizinin akıbeti!

Haberin Devamı

Tarihi sahneleriyle sık sık gündeme gelen Vatanım Sensin dizisinin yeni bölüm fragmanı ve tarihi merak konusu oldu. Yayın gününün gelmesine rağmen Vatanım Sensin 53. bölüm fragmanını göremeyen izleyiciler, ‘Bu hafta yok mu? Yeni bölüm fragmanı neden yayınlanmadı? Gibi sorulara yanıt arıyor. İşte Vatanım Sensin’de son durum!

En son 12 Nisan Perşembe akşamı izleyicilerle buluşan Vatanım Sensin’in yeni bölümü için geri sayım sürüyor. Ekran macerasında ikinci sezonunu sürdüren Vatanım Sensin’in son bölümünde Miralay Cevdet, hem Türk ordusunu koruyabilmek hem de Hilal’in felç kalmasına neden olan suçluları ortaya çıkarabilmek için zorlu sınavlar verdi. Yaşadığı şeyden sonra ilk defa umudu tükenen Hilal’e en büyük destek ise yine Leon’dan geldi. Finalde ise Cevdet, Fillipos tarafından tutulan haine önce kendi kimliğini afişe etti ardından onu öldürdü. Son bölümden bu yana araştırılan Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanının yayınlanmaması ise farklı soruları gündeme getirdi. Peki tarihi dizinin yeni bölümü bu hafta yok mu? Yeni bölüm fragmanı neden yayınlanmadı?

Haberin Devamı

Kanal D’nin 19 Nisan tarihli yayın akışında kolaj bölümü yayınlanacak olan Vatanım Sensin, 26 Nisan Perşembe günü kaldığı yerden devam edecek.

Kanal D yayın akışı

06:45 Kanal D ile Günaydın Türkiye
09:45 Çocuklar Duymasın
12:45 Gelinim Mutfakta
15:00 Magazin D
16:30 Arka Sokaklar
18:45 Ahmet Hakan’la Kanal D Haber
20:00 Vatanım Sensin
23:30 Çalsın Sazlar
01:45 Zodyak Kıyametin İşaretleri
04:00 Kalbim Ege’de Kaldı

BAKMADAN GEÇME!