Survivor son bölümünde ödül oyununu kim kazandı? Yeni bölümde erzak kavgası!

Güncelleme Tarihi:

Survivor son bölümünde ödül oyununu kim kazandı Yeni bölümde erzak kavgası
Oluşturulma Tarihi: Nisan 13, 2018 14:53

Survivor son bölümde ödül oyunu heyecanı yaşandı. Oyun kazanmaya hasret olan gönüllüler ile seriyi sürdürerek güç kaybını önlemek isteyen ünlüler arasında gerçekleşen Survivor ödül oyunu, taze fasulye ve pilav için oynandı. Kazanan takım, ödülü almaya hak kazanırken, mor odada eğlenceli dakikalar geçirme fırsatı yakaladı. Diğer taraftan Survivorın yeni bölüm fragmanında ise erzak krizi yaşandı. Erzakların çalındığını iddia eden gönüllüler takımı yarışmacıları, bu konuda Hakan'ı suçladı. İşte, Survivor son bölümü ve yeni bölüm fragmanı hakkında bazı bilgiler

Haberin Devamı

Survivor'da ödül oyunlarının heyecanı her geçen gün artmaya devam ediyor. Oldukça aç olan ünlüler ve gönüller takımı bu akşam zorlu parkurda karşı karşıya geldiler. Kazanan takım doyurucu bir ödülün sahibi oldu. Oyun esnasında Merve ve Nagihan arasında kısa süreli bir tartışma yaşandı. Peki, Survivor'da ödül oyununu kim kazandı?

ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'da bu hafta ünlüler ve gönüllüler takımı oldukça aç olan karınlarını doyurabilmek adına mücadele ettiler. Survivor'da 10 haftadır hiç ödül kazanamayan gönüllüler takımı oldukça aç durumdaydı ve Alp Kırşan ödülü açıkladığı an da adeta oyuna kilitlendiler. Gözleri bağlı bir şekilde arkadaşlarının yardımıyla parkuru tamamlamaya çalışan yarışmacılar, zorlu dakikalar yaşadılar. Kafa kafaya giden mücadeleyi gönüllüler takımı kazandı ve uzun bir süreden sonra ilk defa yemek yeme fırsatı buldular.

Haberin Devamı

CUMALİ HAKKINDA KARAR VERİLDİ

Survivor'da geçtiğimiz hafta ada konseyinin ardından Nagihan'dan Acun Ilıcalı'ya sürpriz bir istek gelmişti. Gönüllüler takımında yarışan Nagihan, takım arkadaşlarıyla konuştuğunu belirterek, takımının sayı kazanabilmesi adına Cumali'nin ünlüler takımına geçmesi yönünde, Acun Ilıcalı'ya talebini iletmişti. Yapılan değerlendirmelerin ardından Acun Ilıcalı, Cumali'nin gönüllüler takımında devam etmesine karar verdi.

GÖNÜLLÜLERDE ERZAK KAVGASI

Survivor'ın yeni bölüm fragmanında ise enteresan dakikalar yaşandı. Gönüllüler takımında bir süredir gündemde olan erzakların kaybolduğu söylentisi, Nagihan başta olmak üzere birkaç yarışmacı tarafından gündeme getirildi. Olayda suçlanan isim ise Hakan oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!