Survivor'da ödül oyunu heyecanı.. Şaşırtan kavga!

Güncelleme Tarihi:

Survivorda ödül oyunu heyecanı.. Şaşırtan kavga
Oluşturulma Tarihi: Nisan 21, 2017 15:21

Survivor'da bu akşam ödül oyunu heyecanı yaşanacak. Oldukça değişik bir oyun ile izleyicilerin karşısına geçen yarışma programında bu hafta ilginç olaylar meydana geliyor. Survivor'da geçtiğimiz hafta Pınar'ın elenmesinin ardından ünlüler takımında sıkıntılı anlar yaşanmıştı. Bu akşam ünlüler takımının iyi geçinen 3 ismi Serhat, İlhan ve Sema arasında ise şaşırtan bir gerginlik meydana geliyor.

Haberin Devamı

Survivor yarışmasında bu akşam ödül oyunu oynanacak. Geçtiğimiz hafta oynanan dokunulmazlık oyunlarına iyi başlayan fakat sonraki günde oyunları kaybeden ünlüler takımı, takım arkadaşları Pınar ve Sabriye'yi elenme potasına koymuş ve rakip takımdan da Berna ve Gökhan elenme adayı olarak potaya girmişlerdi.

Pınar geçtiğimiz hafta yarışmaya veda etti. Bu durumun ardından bir kişi daha eksilen ünlüler takımında bu akşam nasıl bir performans ortaya çıkacağı merak konusu.

İlhan, Sema ve Serhat kavga mı ediyor?

Ünlüler takımının en iyi geçicen 3 yarışmacısı İlhan, Sema ve Serhat oyunun sonrasında tartışyor. Serhat'ın sinirli bir şekilde 'ben sana bundan sonra hiç bir şey demiyor' demesi dikkat çekerken, İlhan'ın da Sema'ya birşeyler anlatmaya çalıştığı görülüyor..

Haberin Devamı

İlhan ve Serhat arasında ipler kopuyor mu?

İlhan ve Serhat ada hayatının ilk günlerinden bu yana sık sık beraber vakit geçiren ve iyi anlaşan iki takım arkadaşı olarak gündeme geldi fakat son günlerde bu ikili arasında ipler yavaş yavaş geriliyor.

İlhan'ın gönüllüler takımının balık ağı ile balığa çıkmasının ardından gerilen sinirler, oyun alanında da kendini göstermeye başladı.

Sabri ve Serhat birbirine girdi

Geçtiğimiz hafta kaybedilen iletişim ödülünün arından Serhat ve Sabriye birbirlerine girdi. Sabriye, Serhat'ı çok konuşmakla suçlarken, Serhat'ta oyunlarda başarısız olmasından dolayı Sabriye'ye yüklendi.

 

Survivorda ödül oyunu heyecanı.. Şaşırtan kavga

SİNEMADA FİLM YAĞMURU / SİNEFİL

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!