Survivor'da iletişim oyununu kim kazandı? Yarışma sonunda Turabi hastaneye kaldırıldı!

Güncelleme Tarihi:

Survivorda iletişim oyununu kim kazandı Yarışma sonunda Turabi hastaneye kaldırıldı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 2018 23:21

Survivor'da bu akşam ünlüler ve gönülüler takımı iletişim oyunu mücadelesine çıktılar. İki takım yarışmacıları da bu değerli ödülü kazanıp ailelerinin sesini duymak istiyordu. Uzun süredir iletişim ödülü kazanamayan ünlüler takımı ödül için canları pahasına yarıştılar. Oyun esnasında Turabi çok kötü düştü ve acı içinde parkuru tamamladı. Peki, Survivor'da iletişim oyununu kim kazandı?

Haberin Devamı

Ekranların herkes tarafından soluksuz olarak takip edilen yarışma programı Survivor'da bu hafta ünlüler ve gönüllüler takımı son ana kadar yarıştılar. Oldukça keyifli bir ödül için karşılaşan yarışmacılar parkurda zorlu dakikalar yaşadı. Peki, Survivor'da ödül oyununu kim kazandı?

ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'da ünlüler ve gönüllüler takımı bu akşam büyük bir ödül oyunu için karşı karşıya geldiler. Acun Ilıcalı ödülü açıkladığı an da iki takım yarışmacıları da mutluluktan adeta coştu. Ödül Santo Domingo'ya yolculuktu. Yarışmayı kazanan takım farklı bir skorla ünlüler takımı oldu ve ünlüler takımı Santo Domingo'ya doğru yola çıktı. Güzel bir otelde kalan yarışmacılar, güzelce süslendi püslendi ve takımca dolaşmaya çıktılar. Daha sonrasında ise güzel bir restoranda yemek yiyen yarışmacılar, otel odasında rahat yataklarda yattılar.

Haberin Devamı

İLETİŞİM OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'da bu akşam oldukça kritik bir iletişim oyunu heyecanı yer aldı. Ünlüler ve gönüllüler takımı bu akşam ailelerinden gelecek bir cümle için adeta yarıştılar. Uzun süredir ailelerinde haber alamayan ünlüler takımı bu ödülü çok istiyordu fakat ünlüler takımı bu akşam da istediğini alamadı ve gönüllüler takımı oyunu 10-7 kazanarak ödülün sahibi oldu.

TURABİ HASTANEYE KALDIRILDI

Yarışmanın bu akşam yayınlanan bölümünde iletişim oyunu esnasında Turabi parkurda ayağı fileye takılarak oldukça kötü bir şekilde düştü. Acıyla kıvranırken bile oyunun sonuna gelen Turabi, atışlarda acı yüzünden bırakmak zorunda kaldı. Oyun bitişinin ardından kendini yere bırakan Turabi'ye doktorlar müdahale etti. Turabi müdahalelerin ardından hastaneye kaldırıldı. Son durumuyla ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!