Survivor Nisa'ya ne oldu, sağlık durumu nasıl? Survivor All Star'da talihsiz anlar! Nisa Bölükbaşı baygınlık geçirdi

Güncelleme Tarihi:

Survivor Nisaya ne oldu, sağlık durumu nasıl Survivor All Starda talihsiz anlar Nisa Bölükbaşı baygınlık geçirdi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 21, 2022 02:34

Survivor All Star'ın yeni bölüm fragmanına Nisa'nıın baygınlık geçirmesi damga vurdu. Şampiyonluk için mücadele eden Ünlüler ve Gönüllüler takımının dokunulmazlık için parkur alanına gittiklerinin görüldüğü fragmanda, Nisa'nın arabada kendisinden geçerek fenalaşması yürekleri ağza getirdi. Ogeday'ın kucağında taşınan Nisa için Evrim'in "Kafasını çarptı" sözleri akıllara sakatlık durumunu getirdi. Peki, Survivor Nisa'ya ne oldu, sağlık durumu nasıl? İşte, Survivor All Star'ın yeni bölüm fragmanında yer alan o görüntüler hakkında ayrıntılı bilgiler.

Haberin Devamı

Survivor All Star'da şampiyonluk yarışı devam ederken korku dolu anlar yaşandı. Adım adım büyük finale yaklaşan yarışmanın 20 Mayıs Cumartesi tarihli yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda Nisa'nın arabadayken kendisinden geçtiği görülürken Ogeday ve Evrim'in yaşadığı korku da ekranlara yansıdı.

SURVİVOR NİSA'YA NE OLDU?

Gönüllüler takımının iddialı yarışmacılarından olan Nisan Bölükbaşı'nın takımları oyun alanına götüren arabada baygınlık geçirdiği görüldü. Koltukta kendisinden geçmiş bir şekilde yatan Nisa'ya Ogeday'ın müdahale ettiği yer alırken, Evrim'in "Çabuk gitsin. Kafasını vurdu" dediği görüldü. Ogeday'ın kucağında baygın halde gittiği görülen Nisa'nın sağlık durumu yeni bölümde belli olacak.

Survivor Nisaya ne oldu, sağlık durumu nasıl Survivor All Starda talihsiz anlar Nisa Bölükbaşı baygınlık geçirdi

Haberin Devamı

SURVİVOR NİSA KİMDİR?

Nisa Bölükbaşı, 2 Temmuz 1998 tarihinde Prag'da dünyaya geldi. Henüz 3 aylıkken önce annesiyle sonra yalnız yüzmeye başladı. 6 yaşındayken Çek Cumhuriyeti'ndeki en iyi takımda yer aldı. O yıl da profesyonel kayak yapmaya davet edildi, ancak dağlar Prag'dan uzak olduğu için reddetmek zorunda kaldı.
8 yaşında profesyonel olarak tenis, single ve çiftler oynamaya başladı.

Prag tenis kulübü Cibulka'da 15 yıl oynadı. 15 yaşında yüzmeyi bıraktı ve yüzme hocası oldu. 2018'de Çek Cumhuriyeti'nde U20 kategorisinde ikincilik elde etti. 2018'de mimarlık okumaya başladı ve bu yüzden voleybolu bırakmak zorunda kaldı. Hobi olarak snowboard, bisiklet, kış ve yaz patenine gidiyor.

Survivor Nisaya ne oldu, sağlık durumu nasıl Survivor All Starda talihsiz anlar Nisa Bölükbaşı baygınlık geçirdi

Nisa Bölükbaşı ve Barış Murat Yağcı'nın yarışmadan sonra ortaya çıkan görüntüleri ve sevgili olduklarını açıklamaları epey ses getirmişti. İkilinin daha sonra ayrıldığı haberi gündeme geldi. Yarışmacının yeni sezonda ise Ogeday Girişken ile aşk yaşadığı iddia edildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!