Survivor Başak kimdir, kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Survivor 2023 yedek yarışmacı Başak Şahin'in hayatı, biyografisi ve mesleği

Güncelleme Tarihi:

Survivor Başak kimdir, kaç yaşında, nereli, mesleği ne Survivor 2023 yedek yarışmacı Başak Şahinin hayatı, biyografisi ve mesleği
Oluşturulma Tarihi: Ocak 29, 2023 23:44

Survivor yedek yarışmacısı Başak'ın hayatı, izleyenlerin dikkatini çekti. Heyecanına devam eden Survivor 2023'ün son bölümünde yedek yarışmacılar konseyde kendisini tanıttı. Bu isimlerden biri de Başak Şahin oldu. SMS oylamasına çıkan Survivor Başak'ın kadroya girip girmeyeceği oylama sonucuna göre belli olacak. Yarışmaya ikinci kez başvuran Başak Şahin, hayvansever olduğunu ve ailesinin Survivor hayranı olduğunu söyledi. Peki, Survivor Başak kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte, yedek yarışmacı Başak Şahin'in hayatı, biyografisi ve mesleği hakkında bilgiler.

Haberin Devamı

Survivor yedek yarışmacılar son bölümde belli oldu. Survivor yeni sezon tartışmaları ve nefes kesen mücadeleleriyle hareketlenmeye başladı. Acun Ilıcalı 26 Ocak tarihli son bölümde yedek yarışmacılara söz hakkı verdi. Kadroya katılmak için bekleyen Survivor Başak da kendisini tanıttı. 2. kez Survivor'a başvuran Başak, en büyük destekçisinin babaannesi olduğunu söyledi.

SURVİVOR BAŞAK KİMDİR?

Survivor 2023 yedek yarışmacı Başak Şahin kendisiyle ilgili en net konunun çok hayvansever olduğunu söyledi. Ailesi için Survivor'da olduğunu açıklayan Başak, babaannesi ve dedesinin büyük Survivor hayranı olduğunu söyledi.

Başak Şahin sosyal medyayı aktif kullanıyor. Köpeğiyle yaptığı paylaşımlar binlerce beğeni alıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!