Payitaht Abdülhamid dizisi bu hafta yayınlanan son bölümüyle nefes kesti! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Payitaht Abdülhamid dizisi bu hafta yayınlanan son bölümüyle nefes kesti Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 03, 2017 23:02

Payitaht Abdülhamid dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Payitaht Abdülhamid'de heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde bu hafta dizinin giriş hikâyesinde yer alan konuların ilki… Murat, Söğütlü ve Yusuf, fırıncının ailesini ajanlardan kurtardı ancak yeni görevleri çok daha zorlu olacaktı. Son bölümün bitmesinin ardından yeni bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. Peki, Payitaht Abdülhamid dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Payitaht Abdülhamid dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine oldukça hareketli dakikalar yaşattı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Abdülhamid’in yurt dışından çağırdığı mühendisler Parvus’un hedefi oldu. Mahmud ise sonunda amacına ulaşmış, şirkette görev alabilmişti. Son bölümün bitmesinin ardından yeni bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. Peki, Payitaht Abdülhamid dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Payitaht Abdülhamid dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Geçtiğimiz hafta Selim Paşa’nın hatırlamaya çalıştığı gerçeğin yer aldığı gazete, Abdülhamid’in elindedir. Parvus bir kez daha gerçek kimliğini gizlemeyi başaracak mı yoksa Selim Paşa’nın içindeki kuşku ile araştırdığı Gerfand gerçeği ortaya çıkacak mı? Bu hafta dizinin giriş hikâyesinde yer alan konuların ilki… Murat, Söğütlü ve Yusuf, fırıncının ailesini ajanlardan kurtarır ancak yeni görevleri çok daha zorlu olacaktır. Çünkü Abdülhamid’in yurt dışından çağırdığı mühendisler Parvus’un hedefi olmuştur. Mahmud ise sonunda amacına ulaşmış, şirkette görev alabilmiştir. Ama Abdülhamid’in onun için başka planları vardır. Hatice; Kemalettin’i kışkırtmak için yeni bir oyun içine girer. Kemalettin’e karşı son kozunu oynar. Bakalım bu oyunu kazanabilecek mi? Firuze; Bidar’ın emriyle hakkında soruşturma yapıldığını öğrenir. Gözünü karartıp hazırlanan raporu yok etmek için aramaya başlar. Aradığından daha da fazlasını bulur. Firuze yüzünden kimlerin başı yanacaktır? Bidar Sultan; Abdülhamid’in gönlünü almaya çalışırken Abdülhamid Saraya bir misafir davet ettiğini söyler. Gelen misafirin güzel, genç bir kadın olduğunu gören Bidar’ın dünyası başına yıkılır. Bidar Sultan şimdi ne yapacak? Abdülhamid’i sıkıştırmak isteyen Parvus, maşaları aracılığıyla Abdülhamid’in önüne geçmişten gelen yüklü bir borç çıkartır. Ya bu borç ödenecek, ya da gümrüklerimiz yabancıların eline geçecektir. Kasada yeterli para yoktur. Sultan Abdülhamid toprak kaybetmeden borç batağından kurtulabilecek mi?

Haberin Devamı

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Parvus, yerine geçtiği Gerfand’ın Abdülhamid’e gerçekleri anlatacağının paniğini yaşamaktadır. Fakat Sarayda sürpriz bir isim Gerfand’ı hatırlayacaktır… Ve bu Parvus’u büsbütün köşeye sıkıştırır. Ahsen, Murad ve Söğütlü ile birlikte gittiği ajan evinde patlayan bomba sonucu çöken tavanın altında kalır. Öte yandan Parvus’un ajanlarının planları işler, Payitaht sokakları çalkalanmaya, halk isyan etmeye başlar. Haremde ise Hatice’nin Vasfi ile düğün hazırlıklarına başlaması, Kemalettin, Hatice, Naime üçgeninde yeni bir yangın başlatır. Bu arada Bidar’ Sultan'ın Firuze ile ilgileri şüpheleri iyice artar ve kız hakkında bir araştırma yapılmasını emreder. Şehzade Abdülkadir, Parvus’un tuzağına düşmüş, Yahudilere toprak satmıştır. Abdülhamid böyle korkunç bir gafleti affedebilecek mi? Mahmud durumu fırsat bilerek Petrol şirketine girebilecek mi? Ahsen patlamadan sağ kurtulabilecek mi? Parvus ve Firuze’nin gerçek kimlikleri ortaya çıkacak mı?

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!