MasterChef'te ana kadroya kim girdi, kim kazandı? İşte MasterChef Türkiye 2022 yarışmacıları ve son bölümde yaşananlar

Güncelleme Tarihi:

MasterChefte ana kadroya kim girdi, kim kazandı İşte MasterChef Türkiye 2022 yarışmacıları ve son bölümde yaşananlar
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 07, 2022 09:08

MasterChef'te ana kadroya giren isim dün akşam netlik kazandı. Yeni sezon heyecanı devam eden MasterChef Türkiye'nin 6 Ağustos tarihli son bölümünde, on bir yarışmacı adayı ikili etapta mücadele verdi. Danilo, Mehmet ve Somer Şef'in istedikleri yemekleri rakiplerinden daha başarılı yapan bir yarışmacı MasterChef 2022 ana kadrosuna seçildi. Birinci olan yarışmacı gözyaşları tutamazken stüdyoda hüzünlü anlar yaşandı. Gecenin yemekleri ise domates soslu gnocchi ve mısır ile yaratıcı tabak oldu. Peki, MasterChef'te kadroya kim girdi ve kazanan kim oldu? İşte, dün gecenin birincisi.

Haberin Devamı

Ana kadro yarışmacı elemelerine devam eden MasterChef Türkiye'nin 6 Ağustos tarihli son bölümünde önlüğü alan son yarışmacı belli oldu. TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye'de cumartesi akşamı yarışmacı adayları final eleme turunun son gününde bir kez daha hünerlerini gösterdi. Şefler kadroya katılma hayali kuran yarışmacı adaylarından etapta domates soslu gnocchi ve mısır ile yaratıcı tabak istedi. İlk turu geçen isimler Ege, Tolga, Yağmur, Seyfullah, Melig ve Yaren oldu. Yaratıcılık sınavında ile rakiplerini eleyen Melih MasterChef 2022 ana kadrosuna giren altıncı isim oldu.

MASTERCHEF TÜRKİYE'DE KİM KAZANDI?

Final turunun altıncı gecesinde şefler yarışmacı adaylarından ilk etapta İtalya'nın sevilen lezzeti domates soslu gnocchi hazırlamalarını istedi. Şeflerin verdikleri 40 dakikalık süre sonunda turu geçen isimler Ege, Tolga, Yağmur, Seyfullah, Melih ve Yaren oldu.

Haberin Devamı

Gecenin ikinci ve son etabında ise şefler bu kez yarışmacı adaylarından mısır ile yaratıcı tabak hazırlamalarını istedi. Yarışmacılara bu turda da şefler tabakları hazırlamalarını için verdikleri süreyi duyurdu.

MasterChefte ana kadroya kim girdi, kim kazandı İşte MasterChef Türkiye 2022 yarışmacıları ve son bölümde yaşananlar

Süre sonunda yemeklerin tadına bakan şefler başarılı olan üç ismi öne çağırdı. Bu yarışmacılar Yaren, Melih, Tolga oldu. Rakiplerinden daha başarılı yemek yapan Melih şeflerin oy birliği ile gecenin birincisi oldu. MasterChef 2022 kadrosuna katılan Melih gözyaşlarını tutamadı.

MASTERCHEF YARIŞMACILARI KİMLER?

MasterChef Türkiye 2022 ana kadro seçimleri için final turları pazartesi günü başladı. Hafta başından itibaren kadroya katılan isimler; Metin, Gamze, Onur, Çağatay, Şeyma oldu. Kadronun son ismi de Melih olarak belirlendi.

MasterChefte ana kadroya kim girdi, kim kazandı İşte MasterChef Türkiye 2022 yarışmacıları ve son bölümde yaşananlar

ELEME TURU NASIL OLACAK?

Final turu öncesi yarışmacı adaylarına açıklama yapan Somer Şef 16 kişilik yarışmacı adayları arasından her gün bir ismin ana kadroya seçileceğini söyledi. 3. turun 6 gün devam edeceğini belirten Somer Şef kazananların balkona çıkıp kadroya garantileyeceğini ifade etti. 

Haberin Devamı

YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

BAKMADAN GEÇME!