MasterChef'te kim kazandı, ana kadroya kim girdi? MasterChef 2022 yarışmacıları belli oluyor! İşte 5 Ağustos MasterChef Türkiye birincisi

Güncelleme Tarihi:

MasterChefte kim kazandı, ana kadroya kim girdi MasterChef 2022 yarışmacıları belli oluyor İşte 5 Ağustos MasterChef Türkiye birincisi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 06, 2022 03:54

MasterChef'te kazanan isim, dün gece belli oldu. 2022 sezonuna hızlı başlayan MasterChef Türkiye'nin 5 Ağustos tarihli 31. bölümünde final turu heyecanı devam etti. On iki yarışmacı adayının ikili etapta mücadele verdiği eleme turunda, Danilo, Mehmet ve Somer Şef'in verdikleri menüleri rakiplerinden daha başarılı yapan bir yarışmacı MasterChef'in ana kadrosuna girdi. Heyecan dolu gecenin yemekleri ise altı ezmeli kebap ve dondurma ile yaratıcı tabak oldu. Peki, MasterChef'te ana kadroya kim girdi ve kazandı? İşte, dün gece birinci olan isim.

Haberin Devamı

Masterchef Türkiye'de ana kadroyu seçmek için gerçekleşen final turu 5 Ağustos tarihinde de devam etti. TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye'nin son bölümünde, kadroya katılma hayali kuran 12 yarışmacı adayı altı ezmeli kebap ve dondurma ile yaratıcı yemek yapmak için şeflerin karşısında bir kez daha hünerlerini gösterdi. İlk turu geçen isimler Seyfullah, Mustafa, Melih, Atike, Başar ve Şeyma oldu. Dondurma yaratıcılık turunda ise rakiplerinden daha başarılı tabak çıkaran Şeyma MasterChef 2022 ana kadrosuna giren beşinci isim oldu.

MASTERCHEF TÜRKİYE'DE KİM KAZANDI?

Şeflerin karşısında hünerlerini gösteren yarışmacı adayları iki aşamadan oluşan final turuna çıktı. MasterChef'te final turunun beşinci gecesinde şefler yarışmacı adaylarından ilk etapta altı ezmeli kebap hazırlamalarını istedi. Şeflerin verdikleri 45 dakikalık süre sonunda turu geçen isimler Seyfullah, Mustafa, Melih, Atike, Başar ve Şeyma oldu.

Haberin Devamı

MasterChefte kim kazandı, ana kadroya kim girdi MasterChef 2022 yarışmacıları belli oluyor İşte 5 Ağustos MasterChef Türkiye birincisi

Gecenin ikinci ve son etabında ise şefler bu kez yarışmacı adaylarından dondurma ile yaratıcı bir tabak hazırlamalarını istedi. Yarışmacılara bu turda da şefler tabakları hazırlamalarını için verdikleri süreyi duyurdu.

Süre sonunda yemeklerin tadına bakan şefler başarılı olan dört ismi açıkladı. Bu yarışmacılar; Başar, Melih,Seyfullah, Atike ve Şeyma oldu. Rakiplerinden daha başarılı yemek yapan Şeyma ve Atike finale kaldı. Şeflerin oy birliği ile gecenin birincisi Şeyma oldu.

MasterChefte kim kazandı, ana kadroya kim girdi MasterChef 2022 yarışmacıları belli oluyor İşte 5 Ağustos MasterChef Türkiye birincisi

MASTERCHEF YARIŞMACILARI KİMLER?

MasterChef Türkiye 2022 ana kadro seçimleri için final turları pazartesi günü başladı. Hafta başından itibaren kadroya katılan isimler; Metin, Gamze, Onur, Çağatay oldu. Kadronun son ismi de Şeyma olarak belirlendi.

ELEME TURU NASIL OLACAK?

Final turu öncesi yarışmacı adaylarına açıklama yapan Somer Şef 16 kişilik yarışmacı adayları arasından her gün bir ismin ana kadroya seçileceğini söyledi. 3. turun 6 gün devam edeceğini belirten Somer Şef kazananların balkona çıkıp kadroya garantileyeceğini ifade etti. 

Haberin Devamı

YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

BAKMADAN GEÇME!