MasterChef'te kaşık atmak ne demek? Şefin çatal kaşık atması ne anlama geliyor? Yeni bölüme damga vuran anlar....

Güncelleme Tarihi:

MasterChefte kaşık atmak ne demek Şefin çatal kaşık atması ne anlama geliyor Yeni bölüme damga vuran anlar....
Oluşturulma Tarihi: Eylül 23, 2021 22:44

MasterChef yeni bölüm fragmanıyla beraber kaşık atmak yeniden gündeme geldi. Her sezon ekranlarda görmeye alışık olduğumuz MasterChef'te şeflerin çatal ya da kaşık atması 2021 sezonunda oldukça hızlı yaşandı. MasterChef Türkiye'nin yeni bölüm fragmanında, Somer Şef'in tadım sonrası bir yarışmacıya övgü yağdırarak kaşık atması dikkat çekti. Peki, MasterChef'te kaşık atmak ne demek ve ne anlama geliyor? İşte, o konuyla ilgili merak edilen bilgiler....

Haberin Devamı

MasterChef Türkiye'nin yayınlanan 75. bölüm fragmanına Somer Şef'in kaşık atması damga vurdu. Yeni sezonda da birbirinden iddialı yarışmacılar, şeflere yemeklerini beğendirmek için kıyasıya mücadele ederken yayınlanan fragmanda Somer Şef'in "4 yıllık MasterChef tarihinde buna hiç bu kadar erken başlamamıştık" diyerek kaşık atması merak uyandırdı.

MasterChef'te şeflerin kaşık ya da çatal atması öğrencilerinin yemeklerini tadan ve hiç bir eksik bulmadıklarında başarılarını göstermek için yaptığı bir hareket olarak biliniyor. Bir şefin kaşık atması "Benim sana öğretebileceğim bir şey yok" demektir.

MASTERCHEF YENİ BÖLÜM FRAGMANI

BAKMADAN GEÇME!