Kalp Atışı bu hafta yayınlanan son bölümüyle nefes kesti! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Kalp Atışı bu hafta yayınlanan son bölümüyle nefes kesti Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 25, 2017 22:51

Kalp Atışı dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşandı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Kalp Atışı'nda heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde Ali Asaf’ın Eylül için hazırladığı sürpriz gece beklenmedik bir şekilde son buldu. Hastanenin bahçesinde bulunan küçük kızın şok edici sırrı herkesi şaşırttı. Son bölümün bitmesinin ardından yeni bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. Peki, Kalp Atışı yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Kalp Atışı yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine oldukça hareketli dakikalar yaşattı. Cuma akşamlarının duygu yüklü sahneleriyle ön plana çıkan dizisi Kalp Atışı’nın son bölümüne Eylül’ün aşk itirafı damga vurdu. Öte yandan sıradan gibi gözüken bir hırsızlığın ardından ortaya çıkan akıl almaz tehlike, tüm hastanenin üzerini kara bir bulut gibi kapladı. Son bölümün bitmesinin ardından yeni bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. Peki, Kalp Atışı yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kalp Atışı yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

Ali Asaf’ın Eylül için hazırladığı sürpriz gece beklenmedik bir şekilde son bulur. Hastanenin bahçesinde bulunan küçük kızın şok edici sırrı, Süleyman ve Ziyanur’un dinmeyen öfkeleri, Oğuz’un Eylül için girdiği savaştan vazgeçmeyişi... Bütün bunlar olurken sıradan gibi gözüken bir hırsızlığın ardından ortaya çıkan akıl almaz tehlike, tüm hastanenin üzerini kara bir bulut gibi kaplar. Birbirini tetikleyen olaylar, bunun bedelini ödeyen masum insanlar ve her şeyin ortasında bir çıkış yolu arayan Eylül!

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ali Asaf’ın beklenmedik doğum günü hediyesi Eylül’ü çok mutlu etti. İlk defa çocukluğa ait mutluluklar yaşayan Eylül, bir rüyada gibiydi. Bu sırada hastanede yaşanan acı olay, herkesin kendini ve ilişkilerini sorgulamasına neden oldu. Oğuz kimsenin beklemediği bir itiraf yaptı Eylül’e... Diğer tarafta Sinan’ın Eylül’ü hastaneden attırmak için planladığı son olay ise, başta Ali Asaf olmak üzere herkesi çok şaşırttı. Bu sırada hastanede iyileşmeye başlayan Mehmet’i ise karanlık geçmişi rahat bırakmadı. Üstelik bu kez zarar görecek olan Eylül oldu. Gün boyu yaşanan tüm gerginliklerin ardından, Ali Asaf Eylül için masal gibi bir sürpriz hazırladı.

BAKMADAN GEÇME!