Kadın dizisinin son bölümünde dramatik dakikalar yaşandı! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Kadın dizisinin son bölümünde dramatik dakikalar yaşandı Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Mart 06, 2018 23:18

Kadın dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine dram dolu anlar yaşatmaya devam etti. Her hafta salı akşamı izleyicileriyle buluşmaya devam eden Kadın dizisinin son bölümünde Şirin’in yalanlarına daha fazla katlanamayan Hatice, Şirin ile ilgilenmemeye başladı. Son bölümün bitmesinin hemen ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını araştırmaya başladılar. Peki, Kadın dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Kadın dizisi ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine şoke eden dakikalar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde her şey için Şirin’i suçlamaya başlayan Hatice, Şirin’in Bahar’a ilik vermesini istedi. Bahar’dan nefret eden Şirin ise bunu asla kabul etmedi. Son bölümün bitmesinin hemen ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını araştırmaya başladılar. Peki, Kadın dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

YENİ BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Şirin’in yalanlarına daha fazla katlanamayan Hatice, Şirin ile ilgilenmemeye başlar. Bu durumdan rahatsız olan Şirin ise ne yapacağını bilemez. Her şey için Şirin’i suçlamaya başlayan Hatice, Şirin’in Bahar’a ilik vermesini ister. Bahar’dan nefret eden Şirin ise bunu asla kabul etmez. Jale, Bahar’ın hastalığının daha fazla ilerlememesi için de bir an önce bu ilik verme olayını halletmek istemektedir. Bahar’ın mahalleye dönmesi ise Arif ile Bahar’ı yakınlaştırmaya başlar

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!