İstanbullu Gelin dizisi yayınlanan son bölümüyle şoke eden anlar yaşattı! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

İstanbullu Gelin dizisi yayınlanan son bölümüyle şoke eden anlar yaşattı Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2017 23:32

İstanbullu Gelin dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi İstanbullu Gelin'de heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde son gelişmelerden sonra kendisine yeni bir rutin belirleyen Süreyya, Esma’nın tuhaf davranışlarına anlam veremiyordu. Son bölümün bitmesinin ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

İstanbullu Gelin dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine yine heyecan seviyesi yüksek anlar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde gelen bir haber, Adem’e hayatının en büyük mutluluğunu yaşattı. Osman’ın müdahalesi Esma ve Garip’i hiç ummadıkları bir şekilde karşı karşıya getirdi. Son bölümün bitmesinin ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

Son gelişmelerden sonra kendisine yeni bir rutin belirleyen Süreyya, Esma’nın tuhaf davranışlarına anlam verememektedir. Gelen bir haber, Adem’e hayatının en büyük mutluluğunu yaşatır. Osman’ın müdahalesi Esma ve Garip’i hiç ummadıkları bir şekilde karşı karşıya getirir. Konaktaki bir değişiklik Fikret’in çileden çıkmasına neden olur. Adem’in teklifi Boran ailesinde büyük depremler yaratır. Onca zaman gömülü kalmış, tüm dengeleri değiştirebilecek bir sır Esma’nın ellerinde gün yüzüne çıkacaktır.

Haberin Devamı

İSTANBULLU GELİN’DE ÇALAN ŞARKININ SÖZLERİ

ETEĞİ BELİNDE

Geliyor bak kalem kaşlı
Eteği belinde gül de takmış gül de takmış
Al dudaklar, mor sümbüller
Öyle de güzel ince de belli ince de belli

Yar beline beline sarılamam, ah geceden duramam
Ah öteden beriden bakış atma ah yerimde duramam
Ah yıkadim kuruttum çarşafı, serdim ipek yorganı
Ah günahı sevabı boynuma, gel bu gece koynuma

Dedim ona, ey güzel!
Böyle mi geçer bu geceler bu geceler
Neymiş anam bizim bu keder
Ne zamana kadar böyle gider böyle gider

Yar beline beline sarılamam, ah geceden duramam
Ah öteden beriden bakış atma ah yerimde duramam
Ah yıkadım kuruttum çarşafı, serdim ipek yorganı
Ah günahı sevabı boynuma, gel bu gece koynuma

 

BAKMADAN GEÇME!