Hayat Şarkısı son bölümde neler yaşandı? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Hayat Şarkısı son bölümde neler yaşandı Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 03, 2017 11:48

Hayat Şarkısı'nın yeni bölüm fragmanı şimdiden merak konusu oldu. Kanal D'nin sevilen aile dizisi Hayat Şarkısı'nın dün ekrana gelen son bölümünde Bayram Cevher ile Torunbaş Ailesi'nin eski defterleri bir kez daha açıldı, finalde yaşananlar ise ekrana kilitledi. Peki, Hayat Şarkısı yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, bu sorunun yanıtı ve son bölümde yaşananlar!

Haberin Devamı

Hayat Şarkısı dizisi dün akşam yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine nefes kesen dakikalar yaşatmaya devam etti. Kanal D ekranlarının herkes tarafından büyük ilgi toplayan, heyecan dolu dizisi Hayat Şarkısı yeni bölümleriyle pazar akşamı ekranlarda olmaya devam edecek. Dizinin bu akşam yayınlanan son bölümünde şoke eden anlar yer aldı. Son bölümde geçirdikleri zor günleri arkalarında bırakmayı arzu eden Hülya ile Kerim, Torunbaş Ailesi ile karşı karşıya geldi. Son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. Peki, Hayat Şarkısı 49. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar.

Hayat Şarkısı 49. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

Geçirdikleri zor günleri arkalarında bırakmayı arzu eden Hülya ile Kerim, Torunbaş Ailesi ile karşı karşıya gelir. Bayram Cevher, yıllar sonra Mahsa ile yeniden bir araya gelir. Herkesi şaşırtan bu haber, Süheyla ile Bayram'ın büyük yüzleşmesine sebep olur. Bayram Cevher ile Torunbaş Ailesi'nin eski defteleri bir kez daha açılacaktır!

Haberin Devamı

Hazer, kardeşinin ölümünden sorumlu tuttuğu Kerim ile yüzleşmeye karar verir. Yaşadığı olayların yüküyle yorulan Bayram Cevher ise hayattan kısa bir mola almaya karar vermiş ve ortadan yok olmuştur. Ayrı eve taşınan Hülya ve Kerim kendi hayatlarını kurmaya çalışırken bir yandan da ailede patlak veren sorunlarla baş etmek zorunda kalırlar. Süheyla Cevher, oğlu Hüseyin’den Bayram Cevher’in yerini öğrenir ve kocasını görmek için yola çıkar fakat herkesi büyük bir sürpriz beklemektedir.

Hayat Şarkısı, yeni gününde yeni saatinde Pazar akşamları saat 21.00'de!

TÜM BÖLÜMLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

BAKMADAN GEÇME!