Gelmeyenleri fırçalayacağım!

Güncelleme Tarihi:

Gelmeyenleri fırçalayacağım
Oluşturulma Tarihi: Nisan 28, 2022 12:47

Hüseyin Avni Danyal ve Başak Daşman’ı aynı sahnede buluşturan “Kelepçe Kullanma Kılavuzu” oyununun galası önceki akşam Fişekhane Ana Sahne’de yapıldı.

Haberin Devamı

Başak Daşman’ın sorguya çekilen zeki bir kadını, Hüseyin Avni Danyal’ın da inatçı bir polisi canlandırdığı “Kelepçe Kullanma Kılavuzu”nu izlemeye gelenler arasında ünlü isimler vardı.

Danyal’ı gecede “Yargı” dizisindeki rol arkadaşları Başak Gümülcinelioğlu, Arda Anarat, Uğur Aslan, Mehmet Yılmaz Ak ve Yiğit Kalkavan da yalnız bırakmadı.

Danyal, “Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nu göremedik, neden gelemediler” sorusuna esprili bir yanıt verdi: “Herkesin kendi planı olabilir. Gelmeyenleri bir kağıda yazacağım ve onları sette fırçalayacağım!”

Oyuna yaklaşık 2 aydır hazırlandıklarını belirten Başak Daşman ve Hüseyin Avni Danyal, iyi bir ikili olduklarını söyledi:

“Yönetmenimiz Serkan Üstüner ile beraber yoğun bir çalışma içerisine girdik. İki kişilik bir oyun olmasından dolayı kolaylıkla hazırlandık.”

Haberin Devamı

Gelmeyenleri fırçalayacağım


Goncagül Sunar, “Hüseyin’i çok severim. Geldiğimi bilmiyor, ona sürpriz yapacağım. Ben de iki kişilik bir oyuna hazırlanıyorum” dedi.

Gelmeyenleri fırçalayacağım


Oyunu eşi Kıvanç Kasabalı’yla birlikte izleyen Sedef Avcı, sorular üzerine “Yaz tatili için yakında Marmaris’e gideceğiz” dedi.

Gelmeyenleri fırçalayacağım

Uğur Aslan, “Hüseyin Avni Danyal benim ustam. Benim için bir görevdi burada olmak” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!