Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezona başlıyor! İşte, ilk fragman ve yayın tarihi

Güncelleme Tarihi:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezona başlıyor İşte, ilk fragman ve yayın tarihi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 18, 2018 20:36

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, yeni sezona başlayacağı tarih ile seyircisini heyecanlandırdı. Uzun bir aranın ardından izleyicisinin karşısına çıkacak olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, yeni sezonda yeni oyuncu sürprizleriyle izleyici karşısına çıkacak. Peki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezona ne zaman başlayacak? İşte, o tarih hakkında bazı bilgiler ve yeni sezon fragmanı

Haberin Devamı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yayınlanan yeni sezon fragmanıyla birlikte müjdeli haberi izleyicilerine verdi. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren izleyicilerine aksiyon dolu dakikalar yaşatan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni sezon tarihi yayınlanan fragmanla birlikte belli oldu. Peki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon ne zaman başlayacak? İşte yeni sezon tarihi ve fragmanı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde beklenen haber geldi ve sevilen dizinin yeni sezon tarihi, yayınlanan fragmanla birlikte açıklandı. Dizinin yayınlanan yeni sezon fragmanında oldukça ilgi çekici detaylar yer alıyor. Peki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon ne zaman başlayacak? İşte yeni sezon tarihi ve fragmanı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yeni sezonuyla 25 Eylül Salı akşamı Atv ekranlarında olacak...

Haberin Devamı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezona başlıyor İşte, ilk fragman ve yayın tarihi

Yakın zamanda 108. bölümü ile ekranlara gelecek olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, yeni sezonda Mustafa Üstündağ ve Hüseyin Avni Danyal'ın diziye katılacağı açıklandı.

HÜSEYİN AVNİ DANYAL KİMDİR?

Hüseyin Avni Danyal, 12 Nisan 1962 tarihinde Trabzon'da dünyaya geldi. 1985 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro-Oyunculuk Bölümü'nden mezun oldu. Bir süre Ankara Devlet Tiyatrosu'nda görev aldı. 1988-94 yılları arasında Bursa Devlet Tiyatrosu'nda görev aldı. 2001 yılında Sanat Kurumu En İyi Erkek Oyuncu Ödülünü aldı. 2009 yılında vizyona girmiş olan Güz Sancısı filminde Kenan karakterini canlandırdı. Kurtlar Vadisi dizisinde ise Danyal karakterine can verdi.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezona başlıyor İşte, ilk fragman ve yayın tarihi

MUSTAFA ÜSTÜNDAĞ KİMDİR?

Mustafa Üstündağ, 11 Şubat 1977 tarihinde Mersin'de dünyaya geldi. Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü'nde tiyatro eğitimi alan oyuncu Kocaeli Bölge Tiyatrosu, Kartal Sanat İşliği, MSM Oyuncuları sahnelerinde görev aldı. Pervasız Tiyatro'da devam etti. Atv’de yayınlanan Yersiz Yurtsuz dizisinde Ferdi Tayfur’un oğlunu, Zincirbozan filminde ülkücü Talat’ı oynadı. Zeynep’in Sekiz Günü'nde (2007) Ali rolüyle bir üçkâğıtçıyı canlandırdı. Kurtlar Vadisi Pusu adlı tv dizisinde Muro karakterini canlandırdı. Muro: Nalet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisine adlı filmde büyük ilgi gördü.

Haberin Devamı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezona başlıyor İşte, ilk fragman ve yayın tarihi

SEZON FİNALİNDE YAŞANANLAR

Yaşar'a düzenlenen suikastten sonra dostlarını bir bir ölüme yollayan Çakırbeylilerin tutunacağı tek şey kalmıştır; intikam... Bu ölüm kalım harbinde düşmanından bir adım önde olması gerektiğini bilen Hızır savaşa girdiği gücün de farkındadır. Bunun için silahlar kuşanılmadan önce çok iyi bir plan yapılmalıdır. Önce Hızır'ı sonra Ünal'ı bitirmek isteyen Sam de Ziya ile pazarlıklara devam eder. Gözlerinin önünde yaşanan korkunç olaydan sonra Hızır'a sarılıp, eve geri çağırması beklenen Meryem, aksine daha kararlı bir şekilde mahkemeye gitmek ister. Meryem'e yaşattıklarının ağırlığının farkında olan Hızır ise diretmekten vazgeçecektir. Daha fazla acıyı göğüslemesini istemediği karısıyla gittikleri duruşma salonunda belki de son kez bir arada olacaklardır.

BAKMADAN GEÇME!