Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanında Hızır gözünü kararttı

Güncelleme Tarihi:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanında Hızır gözünü kararttı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 21, 2016 07:49

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi bu hafta yayınlanacak yeni bölümü öncesinde yayınlandığı fragman ile ekranlara geldi. Dizinin yeni bölüm fragmanında yaşananlar yeni bölümde aksiyonun bol olacağının sinyalini veriyor. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 48. bölümde neler yaşanıyor? İşte dizinin yeni bölümünde meydana gelecek olaylar

Haberin Devamı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yeni bölüm öncesi yayınlanan fragmanıyla izleyenlere oldukça heyecan seviyesi yüksek bir bölüm izletecek. Ekranların aksiyon dolu dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümüyle salı akşamı ekranlarda olacak. Hareketli dizinin yeni bölümünde yaşanacaklar diziye damgasını vuracak. Yeni bölümde Hızır ve Fahri'nin yaşadığı çatışma izleyenleri şoke edecek. İşte, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 48. bölüm fragmanı sizlerle.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ünal Kaplan, Refik’in de ölümüyle haini bulmak amaçlı kurduğu stratejik planlarını gün geçmeden devreye sokar. Devletle ortak düşman olan Gülmezlerin yarattığı kaotik ortama son verebilmek adına masa her şeyi kabul etmeye razıdır, Hızır hariç. Çünkü devletle ittifak kurmaya yönelik bu planlar en çok O’nu ve ailesini etkileyecektir

Haberin Devamı

Arkasındaki büyük gücün istekleri doğrultusunda planlar yapan Özkan’ın hedefi bu kez istihbaratın başı Davut, silahı ise yine Gülmezlerdir. Hızır’ın öfkesinin yol açacaklarının farkına henüz varamamış Salih ise kan kaybetmeye devam eder.

Zeynep’in oynadığı tehlikeli aşk oyunu O’nu ailesiyle karşı karşıya getirir. Kabul görmeyen bu ilişki evdeki huzursuzluğu arttıracaktır. Bir yandan kızını korumaya çalışan Meryem diğer yandan Ceylan derdiyle uğraşır. Hızır ise bu kadın savaşının ortasında yine savunmasız kalacaktır.

BAKMADAN GEÇME!