Dolunay dizisinin 17. bölüm ne zaman? Yeni bölüm fragmanı

Güncelleme Tarihi:

Dolunay dizisinin 17. bölüm ne zaman Yeni bölüm fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 25, 2017 09:24

Dolunay dizisinin yeni bölüm fragmanları yayınlandı ancak dizinin 24 Ekim'de yayınlanmaması kafalarda soru işareti bıraktı. Başından beri ekran macerasını salı günleri sürdüren Dolunay 17. bölüm itibariyle yeni gününde ekranlarda olacak. Ferit ve Nazlı'nın öyküsü kaldığı yerden devam edecek. Peki Dolunay dizisinin 17. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Haberin Devamı

Dolunay dizisinin yeni yayın tarihi merak konusu oldu. Yaz aylarında yayınlanmaya başlayan Dolunay dizisi birçok kişi tarafından oldukça beğeni kazanmıştı. Dolunay dizisinin dün akşam yayın akışından çıkartılması diziseverleri meraklandırdı. Dolunay dizisinin dün akşam ekranlarda olmaması 'neden yok?, Yeni bölüm ne zaman?' soruları sorulmaya başlandı. İşte sevilen dizinin akıbeti!

Dolunay yeni bölümü için heyecanlı bekleyiş devam ederken dizinin yayın günüyle ilgili flaş bir değişiklik yaşandı. Ferit ve Nazlı’nın kimi zaman romantik kimi zamansa çekişmeli aşkını anlatan Dolunay’ın yeni yayın günü yeni bölüm fragmanıyla duyuruldu. En son 17 Ekim Salı günü izleyicilerinin karşısına çıkan Dolunay 17. Bölümü itibariyle pazar günleri ekrana gelecek.

Haberin Devamı



SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Nazlı’nın nikah saatinde ortadan kaybolması herkesi heyecanlandırmıştır. Ferit Nazlı’nın nikahtan kaçmış olduğunu düşünse de gerçek zannettiğinden çok farklıdır. Nazlı ölümle burun burunayken bile Ferit’i düşünmektedir. Alya Deniz ile şansını son defa dener. Deniz’in buna cevabı ilişkileri açısından belirleyici olacaktır. Fatoş Engin’le evlilik yolunda ilerlerken her fırsatta kafasındaki sorulara cevap arar. Demet ve Hakan Ferit’e karşı adımlarında daha cüretkar hareket ederler.

BAKMADAN GEÇME!