Dolunay 22. bölüm fragmanı yayınlandı... Yeni bölümde Ferit'e anne sürprizi

Güncelleme Tarihi:

Dolunay 22. bölüm fragmanı yayınlandı... Yeni bölümde Ferite anne sürprizi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 27, 2017 14:22

Dolunay dizisinin merakla beklenen fragmanı yayınlandı. 3 Aralık Pazar günü yayınlanacak olan Dolunay 22. bölümüne dair tüyolar veren fragmana Ferit’in annesi damga vurdu. Öte yandan elinde silah tuttuğu anlar kafalarda soru işareti bıraktı. Peki yeni bölümde neler olacak? İşte Dolunay yeni bölümünden ilk görüntüler!

Haberin Devamı

En son 26 Kasım'da izleyicileriyle buluşan Dolunay'ın yeni bölüm fragmanı için araştırmalar son bölümün hemen ardından başlamıştı. Romantik sahnelerin ağırlıklı olduğu Dolunay'ın 21. bölümünde son yaşananlara daha fazla dayanamayan Nazlı, evi terk etti. Asuman ise kötü bir sürprizle karşılaştı. Nazlı’nın evi terk etmesi ardından neler olacağını merak eden izleyiciler, Dolunay 22. bölüm fragmanını sorguluyordu. Beklenen görüntüler izleyicilerle buluştu. 

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Pelin, Nazlı ve Ferit’in ilişkisine bomba gibi düşer… Birbirlerine olan duygularını itiraf edecekleri anda Pelin’in gelişi Ferit ve Nazlı’nın ilişkisine bomba gibi düşer. Geçmişte kandırılmış olduğunu öğrenen Ferit Pelin’e karşı daha toleranslıdır. Pelin de bunu fırsat bilerek Ferit Nazlı’yla yakınlaştıkça aralarına girmeye çalışır. Nazlı, Ferit’ten istediği desteği bulamayınca kimsenin beklemediği bir karar verecektir.

BAKMADAN GEÇME!